Altseason

Analist: Deze altcoins maken zich klaar voor een rally

Een nauwlettend gevolgde crypto-analist die de Bitcoin (BTC) eindejaarscrash nauwkeurig voorspelde, is bezig zijn voorspelling over verschillende altcoins bij te werken.

Pseudoniem crypto handelaar Smart Contracter vertelt zijn 205.800 Twitter volgers dat maandelijkse sluitingen er goed uitzien voor een aantal projecten.

Eén altcoin op Smart Contracter’s radar is Fantom (FTM), die volgens hem al een correctief A-B-C patroon heeft voltooid op het wekelijkse timeframe. De handelaar voorspelt een explosieve beweging van 190% voor het smart contract platform vanaf het huidige niveau van $1,55 naar een verse all-time high van rond de $4,50:

“FTM wekelijks ziet eruit als een grote correctieve A-B-C vanaf de highs.

Eentje waarvan ik denk dat het een cracking kans heeft op een all-time high dit jaar.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


De handelaar voegt eraan toe dat high-performance blockchain Solana (SOL) ook bullish signalen laat zien op zowel de US dollar als Bitcoin paren.

Kijkend naar SOL tegen de Amerikaanse dollar (SOL/USD), zegt Smart Contracter dat het paar een bullish omkeerpatroon laat zien aan de onderkant van een meermaandse downtrend:

“Maandgrafieken sloten vandaag en een van de altcoins die ik leuk vind is Solana (SOL). Op het US-dollar-paar, hebben we een standaard morning star-patroon op het maandelijkse timeframe dat doodleuk op de 0,618 [Fibonacci retracement level] plaatsvond.”

Gepaard tegen Bitcoin (SOL/BTC), zegt Smart Contracter dat Solana ook een drie-golf correctief patroon (A-B-C) voltooide, wat suggereert dat een trendomkeer in zicht is:

“Ook op het Bitcoin-paar ziet de hele structuur vanaf de top eruit als een duidelijk A-B-C [patroon].”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


Smart Contracter baseert zich op de Elliott Wave theorie, die toekomstige prijsactie voorspelt door de psychologie van de menigte te volgen die de neiging heeft zich in golven te manifesteren. Volgens de theorie leidt de voltooiing van een A-B-C correctief patroon vaak tot een trendomkering.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN