Bitcoin

Bitcoin zal de aandelenmarkt blijven overtreffen, aldus analist

De intelligence-analist bij Bloomberg, Mike McGlone, heeft in een recent interview met Yahoo Finance aangegeven dat Bitcoin (BTC) beter zal blijven presteren dan de aandelenmarkt, aangezien de benchmark cryptocurrency naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt katapulteert. Hij ging tevens dieper in op wat er achter de recente rally van Bitcoin zit, nadat BTC eerder dit jaar onder $40.000 was gedaald. Hij zei het volgende:

“Het belang van Bitcoin, het viel me de afgelopen weken echt op, het is het meest significante, vloeiende, wijdverbreide 24/7-activum ooit op de planeet en toen we zagen dat nikkel een storing ervoer en een paar weken niet kon handelen, mensen keken naar Bitcoin en zeiden dat dit ding gewoon niet stopt met handelen.”

McGlone ging verder met aangeven dat Bitcoin kenmerken heeft die het tot een waardevolle activaklasse maken. Hij zei het onderstaande:

“Het aanbod van Bitcoin neemt af door code en de vraag en acceptatie nemen toe en je ziet echt aan de oorlog dat de waarde ervan naar voren komt als het mechanisme voor het uitwisselen van waarde. Op sommige plaatsen wordt het een wereldwijd onderpand. Voor mij is dat het teken dat het macrobeeld van de aandelenmarkt naar beneden werd getrokken.”

Terwijl de Bitcoin koers zich aan het herstellen is, zei de analist dat de leidende cryptocurrency de aandelenmarkt, die zich nog steeds in het rode gebied bevindt, zal blijven overtreffen. Hij sloot af met:

“Het zal nog steeds een drukfactor zijn, maar ik eindig hiermee, het belang is dat Bitcoin met 5% of zo in de lucht is en de Nasdaq nog steeds ongeveer 7% daalt. Het toont uiteenlopende kracht waarmee ik verwacht door te gaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN