Bitcoin Nieuws

Nicholas Merten voorspelt een Bitcoin koers van $70.000

In een recente strategiesessie op YouTube zei Nicholas Merten, bekend als de gastheer van het bekende YouTube-kanaal DataDash, dat de Bitcoin koers zich midden in een push naar $70.000 bevindt, met nog een kritiek weerstandsniveau die overwonnen dient te worden, namelijk het gebied tussen $48.000 en $50.000.

De analist ging verder met voorspellen dat BTC het grootste deel van de volgende maand op het huidige niveau zal blijven vechten voordat het een volgende poging doet om het bereik van $50.000 op overtuigende wijze te breken. Hij zei het volgende:

“Al die tijd zou ik graag willen dat de prijs morgen gewoon verticaal gaat, we zullen waarschijnlijk zien dat de prijs doorgaat met het opnieuw testen van dit bereik, daarboven breekt, enige consolidatie begint te krijgen, misschien zelfs een klein beetje volatiliteit, het kan zelfs breken tot $50.000 en de weerstand daar breken. Het belangrijkste punt waarop ik me wil concentreren, is dat de prijs waarschijnlijk een groot deel van april zijwaarts zal dalen voordat we een hogere trend kunnen zien.

Het belangrijkste punt waar ik het over wil hebben, is het belang, de betekenis en het voordeel van het omzetten van weerstand in steun. Het stolt, het stuurt een bericht dat de trend niet langer een trend is om sceptisch of tegenstrijdig over te zijn, dat de bulls de baas zijn. Ze hebben alle tegenslagen omgezet in nieuwe ondersteuning en ze zijn klaar om hoger in prijs te springen.”

Merten gaf echter tot slot aan dat hij denkt dat er op korte termijn een correctie in het verschiet ligt voor de Bitcoin koers. Hij zei dat hij $45.000 als het belangrijkste ondersteuningsniveau voor de koningsmunt ziet om een ​​optimistische stelling sterk te houden. Hij zei het volgende:

“Het kan zijn dat we hier waarschijnlijk klaar zijn voor een kleine terugval, misschien om een ​​van deze reeksen te maken, zoals $45.000 nieuwe ondersteuning, of hier ongeveer $44.000, waar de prijs over het algemeen meerdere keren werd geconsolideerd. Dat zou heel goed kunnen gebeuren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN