Cardano investeren

Shark Tank-investeerder vertelt waar hij kansen ziet in de crypto-markt

De bekende Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary heeft in een recent interview met Kitco News aangegeven dat hij andere kansen in de crypto-ruimte ziet, naast de bekende investeringen in Bitcoin (BTC) en andere digitale activa.

O’Leary legde tevens zijn logica uit achter het investeren in het in Canada gevestigde gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform WonderFi en Immutable Holdings, een in Puerto Rico gevestigd blockchain-bedrijf dat zich richt op non-fungible tokens (NFT’s). Hij gaf het volgende aan:

“Ik heb besloten dat ik een deel van de infrastructuur van web 2.0, web 3.0 wil bezitten en daarom heb ik aandelenposities ingenomen, waar regelgevers dit toestaan ​​en dat is voornamelijk Canada. Ik heb 5% gewicht in die namen omdat ik de houwelen en schoppen wil bezitten. Het is niet alleen het goud waar mensen geld mee verdienden [tijdens] de goudkoorts. Het waren de houwelen en schoppen, dus in mijn portefeuille heb ik veel houwelen en schoppen, en nogmaals, het is allemaal software.”

Volgens O’Leary bieden deze bedrijven grote kansen voor jongere professionals omdat de mensen achter deze bedrijven bouwen aan de toekomst van financiële dienstverlening. Hij zei het onderstaande hierover:

“Ze willen onchain zitten – dat is waar de toekomst is, en ze zijn de slimste handen en dat is waar ze het meeste geld verdienen omdat ze baanbrekende vooruitgang boeken op het gebied van financiële diensten. Dat is de beleggingsthese.”

De beroemde investeerder benadrukte dat zijn investeringen in crypto-infrastructuurspelen tot nu toe de winsten van Bitcoin (BTC) hebben overtroffen:

“Het is niet alleen Bitcoin. Sommige van deze aandelen presteerden voor mij zelfs beter dan Bitcoin omdat ze dramatische bewegingen hebben gemaakt naarmate de markten de verdiensten van het bezit van deze bedrijven beginnen te erkennen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN