CODI nieuws

CODI lanceert nieuwe stakingsfunctie met lucratieve beloningen

CODI introduceert een stakingsfunctie met een geweldige APR voor zijn gemeenschap en het grote publiek

CODI Finance, een innovatief DeFi-ecosysteem, wil een volledig gedecentraliseerd ecosysteem worden door zijn gebruikers innovatieve gedecentraliseerde financiële producten te bieden en een bestuursstructuur te creëren waarin gebruikers het platform runnen en beheren. Het platformbeheer is zo ontworpen dat de CODI-gemeenschap kan stemmen over nieuwe functies en elke integratie die gunstig is voor de gemeenschap.

Het innovatieve CODI-ecosysteem omvat verschillende kenmerken, zoals:

● IDO Launchpad DEX
● NFT-marktplaats
● Gedecentraliseerd leenplatform
● DAO-bestuursmodel
● Volledig aanpasbaar Vesting Protocol

CODI liet zijn ecosysteem groeien door een nieuwe stakingsfunctie te introduceren met een lucratieve APR voor zijn gemeenschap. De staking-optie is verdeeld in vijf niveaus zodat de gemeenschap de beste optie voor hen kan kiezen.

De vijf staking-niveaus hebben verschillende APY’s, wat betekent dat hun inzetbeloningen verschillen. Bovendien, wanneer het CODI-lanceringsplatform volledig operationeel is, zal de CODI-stakingfunctie een overvloed aan kansen voor de gemeenschap openen. Wanneer gebruikers hun CODI-tokens inzetten, hebben ze toegang tot vroege projecten met een hoog potentieel op het IDO-startpunt.

De CODI, evenals het grote publiek, kan $CODI kopen op Raydium en de p2pb2b-beurs. $CODI is onlangs ook toegevoegd aan CoinGecko, een van de grootste platforms voor het rangschikken van cryptocurrency, waardoor de gemeenschap de beweging van de token kan volgen. Volgens officiële bronnen is CODI tevens van plan om in de toekomst op een gecentraliseerde beurs in de top 25 op CoinMarketCap genoteerd te worden, evenals andere gedecentraliseerde beurzen in het Solana-ecosysteem.

CODI lijkt alles in het werk te stellen om de visie van het ecosysteem te realiseren. Iedereen die geïnteresseerd is in het CODI-ecosysteem en zijn evolutie kan terecht op hun website.

www.codi.finance

Je kunt ook lid worden van de community door ze te volgen op hun social media-kanalen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN