Rocket

Cryptostrateeg voorspelt agressieve uitbraak Bitcoin

Een populaire crypto-strateeg en handelaar voorspelt een sterke uitbraak voor Bitcoin (BTC) nu BTC tekenen van bullishness blijft flitsen.

In een nieuwe strategiesessie vertelt de pseudonieme analist Credible aan zijn 318.400 Twitter-volgers dat een Bitcoin-uitbarsting in zicht is nadat de koningscrypto boven zijn diagonale weerstand is geschoten:

“De markt ziet er goed uit. Bitcoin blijft omhoog kruipen en klimmen. [BTC] ziet er uitstekend uit. Dit is precies wat we wilden zien. We hebben nu de bovenste trendlijn van deze potentiële driehoek doorbroken….

We blijven op het lagere timeframe deze kleinere impulsen zien… Nu we uit deze consolidatie breken, zou de beweging omhoog agressief moeten zijn. Je zou op een gegeven moment zomaar kunnen exploderen.”

Bron: Credible/Twitter

Volgens Credible wist de uitbraak uit de driehoekstructuur de kans dat Bitcoin terugtrekt naar zo laag als $36.000 vrijwel uit. Hij merkt echter op dat Bitcoin nog steeds kan corrigeren naar het prijsbereik van $40.000.

Kijkend naar de lagere timeframes, benadrukt Credible dat Bitcoin’s marktstructuur doet denken aan zijn prijsactie terug in maart 2020, toen BTC abrupt herstelde van de door een pandemie veroorzaakte crash. Credible deelt eerst BTC’s vier-uurs grafiek tijdens het herstel in maart 2020, gevolgd door Bitcoin’s prijsactie in het één-uurs timeframe van de afgelopen dagen om de overeenkomsten te laten zien:

“Deze PA geeft me $3.000 verticale accumulatie vibes. Wanneer bullzooka candle?”

Image
Bron: Credible/Twitter
Image
Bron: Credible/Twitter

Kortom, volgens de analist Credible ziet Bitcoin er momenteel erg sterk uit. Hij verwacht ook een uitbraak naar boven en wanneer er wel een correctie is, maximaal richting de $40.000.

Op het moment van schrijven is Bitcoin in omloop voor $44.791.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN