Analyse

Coin Bureau: Deze altcoin kan makkelijk 400% stijgingen zien

Een nauwlettend gevolgde crypto-analist geeft een bullish prognose voor een populair crypto-project dat is gecentreerd rond gedecentraliseerde gegevensopslag.

In een nieuwe video vertelt de pseudonieme Coin Bureau gastheer Guy zijn 1,99 miljoen YouTube abonnees over de stijgende vraag om de informatie van de wereld te beschermen tegen geknoei.

De analist zegt dat Arweave (AR), een protocol dat al wordt gebruikt door Solana (SOL) om transactiegeschiedenis vast te leggen, al voldoet aan de groeiende vraag om gegevens op een onveranderlijke manier op te slaan:

“Alle beschikbare metrieken suggereren dat de adoptie van Arweave nog steeds in een exponentiële trend zit, ongeacht de prijs. Om de zaken in perspectief te plaatsen, toen ik Arweave vorig jaar augustus behandelde, waren er slechts 151 miners en dat zijn er nu bijna 1.200.

Arweave ging van 90.000 wallets naar meer dan 155.000 wallets en de hoeveelheid data opgeslagen door Arweave is van 10 terabytes naar meer dan 55 terabytes gesprongen. Als kers op de taart is de maandelijkse transactiegroei van Arweave het afgelopen jaar explosief geweest en vertoont geen tekenen van vertraging.”

Op basis van de on-chain gegevens van het project, zegt de analist dat AR serieuze upside heeft en 400% winst zou kunnen zien vanaf zijn huidige prijs van ongeveer $34,75:

“Arweave heeft een middelgrote market cap en dat betekent dat het veel ruimte heeft om te groeien. Met genoeg integraties en gedecentraliseerde toepassingen die de vraag aanjagen, zou AR vanaf hier gemakkelijk 5x kunnen stijgen op de lange termijn.”

Guy wijst naar Polkadot (DOT) als het volgende platform dat is ingesteld om Arweave te gebruiken voor het vastleggen van zijn transacties:

“In een interview in september zei [Arweave-oprichter Sam Williams] dat Polkadot tot de cryptocurrencies behoort die Arweave zullen gebruiken om hun transactiegeschiedenissen op te slaan.

Dit is logisch gezien het feit dat Polkadot ontwikkelaars hun focus hebben gericht op totale decentralisatie in het afgelopen jaar of zo.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN