BIS Innovation Hub

UAE Venture Capital Firm lanceert 100 miljoen dollar startfonds voor blockchain- en cryptoprojecten

Cypher Capital, een in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gevestigde risicokapitaalonderneming, heeft de lancering aangekondigd van een startfonds van $100 miljoen dat hoofdzakelijk financiering zal verstrekken aan gedecentraliseerde financiering (DeFi), gamefi, en metaverse projecten.

Mentorschap van ondernemers


Een in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gevestigde risicokapitaalonderneming, Cypher Capital, heeft onlangs aangekondigd dat het een startfonds van $100 miljoen heeft gelanceerd dat als doel heeft blockchain- en cryptoprojecten met echte waardeproposities te financieren.

Zoals uitgelegd in een rapport gepubliceerd door Unlock Media, is het VC-bedrijf van plan om betrokken te zijn bij de mentoring van ondernemers die projecten runnen die worden gefinancierd door Cypher Capital. Daarnaast zal de firma de ondernemers uitrusten met de tools die ze nodig hebben om te slagen, wordt Bijan Alizadeh, oprichter en general partner bij Cypher Capital, geciteerd in het rapport dat uitlegt.

Alizadeh onthulde ook dat zijn bedrijf van plan is om te investeren in blockchain- en crypto-projecten die steun hebben gekregen van andere durfkapitalisten. Hij zei:

We streven ernaar om samen te werken met en het ecosysteem uit te breiden door samen te werken met visionaire innovators, uitmuntend talent en andere durfkapitaalpartners om een holistische blockchaingemeenschap te creëren die op zijn beurt de groei van het ecosysteem bevordert [s].

Financiering ook open voor “innovatieve blockchain-projecten


De managing partner van Cypher Capital, Vineet Budki, wordt ook geciteerd in het rapport waarin staat dat alleen projecten in gedecentraliseerde financiën (defi), gamefi, en de metaverse ruimte in aanmerking komen om financiering te ontvangen. Budki verduidelijkte echter dat zijn bedrijf “altijd op zoek is naar innovatieve blockchain-projecten in het algemeen”.

Ondertussen staat in hetzelfde rapport dat Cypher Capital verwacht de bouw van zijn 10.000 vierkante meter grote Dubai digitale activa hub ergens in augustus 2022 te voltooien. Eenmaal voltooid, zal de hub crypto-enthousiastelingen en ondernemers verwelkomen en exclusieve toegang bieden aan leden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN