Polkadot koers

Deze ‘Ethereum killer’ is flink ondergewaardeerd, aldus analist

In een nieuwe strategiesessie vertelt de gastheer van InvestAnswers zijn 421.000 abonnees dat hij “super bullish” is op Terra (LUNA). Hij gaf aan dat dit voornamelijk komt vanwege Terra’s plannen om van een algoritmisch stablecoin-project over te schakelen naar een project dat gedeeltelijk wordt ondersteund door Bitcoin (BTC). Hij zei het volgende:

“Ik hou van LUNA. Ik ben bijna super optimistisch geworden over LUNA vanwege wat ze van plan zijn. Het omschakelen van een algoritmische stablecoin naar een door Bitcoin ondersteunde of zelfs gedeeltelijk door Bitcoin ondersteunde stablecoin kan een absolute game changer zijn. Ik bedoel, the sky is the limit.”

De analist was echter niet alleen optimistisch over de toekomst van LUNA. Hij gaf namelijk aan dat de statistieken van Solana (SOL) ook aantonen dat de munt ondergewaardeerd is. Hij zei dat zolang Ethereum de altcoin-markt overeind houdt, SOL uiteindelijk zijn weerstand van $150 zou doorbreken:

“Dit is het beste SCP (smart contract platform) dat er is, ondanks dat het zich in de bètamodus bevindt en al in september problemen heeft, maar het is volledig ondergewaardeerd. Elke statistiek, 19 metrische gegevens zijn bombastisch. Eentje is echter slecht en dat is de totale waarde vergrendeld (TVL), niet slecht maar niet zo sterk als andere omdat ze niet hetzelfde niveau van prikkels geven… Maar ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is.

Als Ethereum naar $4.000 loopt, zie ik Solana zeker hoog en snel en ver gaan, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Avalanche zou $200 kunnen raken. LUNA zou $250 kunnen raken. Solana zou rond de $150 kunnen wegkwijnen. Dus op dit moment zou mijn favoriete stuk Solana nummer één en LUNA nummer twee zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN