Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Gaat het dan eindelijk gebeuren? Bitcoin koers nadert ontknoping!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Groene pegels! Dat is wat we willen zien. Het sentiment is de afgelopen maanden van standje “we worden allemaal rijk” naar “we moeten leven op droog brood en water” gegaan. Het sentiment in crypto kan razendsnel veranderen en zo ook als er weer een paar groene candles vormen. Het ziet er veelbelovend uit, maar we zijn er nog niet! We gaan vandaag in op de verschillende scenario’s en wat we graag willen zien om daadwerkelijk die bodem te confirmeren. Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek ziet de Bitcoin koers er uitstekend uit. We hebben een sterke wekelijkse candle close neergezet en zijn nu opnieuw bezig met een bullish candle vormen. Een belangrijke side note is dat de huidige candle nog een kleine 3 en een halve dag te gaan heeft. Dus hier kunnen we vooralsnog weinig conclusies uit trekken. De twee scenario’s die we al 2 maanden lang bespreken zijn nog steeds even actueel. De lows opzoeken volgens de ranging theorie of de higher high maken op basis van de marktstructuur theorie.

Daggrafiek

De Bitcoin koers ziet er prima uit op de daggrafiek, maar zoals je ziet wordt de prijs al 71 dagen lang vastgehouden door het $44.500 prijspunt. Dit prijspunt is ontzettend belangrijk om boven te sluiten op de daggrafiek. Doen we dat gaan we waarschijnlijk acceleratie omhoog zien en komen prijstargets als $46.000 en $50.000 al snel in beeld. Mochten we een pullback gaan maken is er nog één prijspunt dat we mogelijk kunnen gaan vasthouden voor een eventuele lokale higher low en dat is de dagelijkse zone op $39.671-$37.670. Mochten we die zone verliezen kunnen we ons op gaan maken voor serieuze downside richting de $34.322 en de $32.917, dus belangrijk om die zone goed in de gaten te houden. Eronder wicken mag, maar dus geen dagelijkse candle closes.

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er vooralsnog uitstekend uit. Maar er moet dus echt nog wat gaan gebeuren willen we richting nieuwe highs gaan bewegen. De $44.500 is hét prijspunt om in de gaten te houden. Aju, de mazzel!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN