Cardano

Cardano gaat voor juni $1 miljard aan TVL halen, aldus Hoskinson

Hoskinson belichtte in een interview de recente ontwikkelingen die de Cardano-blockchain momenteel doormaakt. Hij merkte op dat er aan de blockchain worden gewerkt om drie belangrijke factoren te verbeteren. Hieronder vallen onder andere de commerciële capaciteit, duurzaamheid en zelfbeschikking. Hoskinson gaf aan:

“Op dit moment zou ik zeggen dat commerciële vergelijkbaarheid, duurzaamheid en zelfbeschikking de drie grote dingen zijn waar we aan werken.”

Hij gaf daarnaast aan hoe Cardano (ADA) momenteel aan het evolueren is om de schaalbaarheid en de expressivietisfactor van het netwerk te verbeteren.

“Dit jaar komen er al deze updates die de schaalbaarheid en expressiviteit van het systeem enorm verbeteren, zodat je dezelfde soort prestaties krijgt die je ziet van systemen zoals Solana enzovoort. Of in ieder geval in dezelfde orde van grootte… Je krijgt niet alleen alle veiligheid, de correctheid, de veerkracht en een geweldige gemeenschap van drie miljoen mensen, maar je krijgt ook het beste van wat concurrenten brengen.”

Over de toekomstplannen van Cardano gaf Hoskinson aan uit te kijken naar juni en oktober. Dit komt omdat in deze maanden de nieuwe functies van Cardano zullen uitrollen, waaronder verbeteringen in Plutus, side-chains en pipelines. Hij zei hierover het volgende:

“Juni en oktober worden geweldige maanden voor ons, want dat zijn de maanden waarin we veel nieuwe functies inschakelen… qua verbeteringen in Plutus, sidechains, pipelines… en er zijn een aantal fenomenale toegepaste onderzoeksdraden zoals Hydra…”

Daarnaast is het een andere prioriteit voor Cardano om te werken aan het verbeteren van de duurzaamheidsfactor van het netwerk. Over dit specifieke topic zei Hoskinson het volgende:

“Op het gebied van duurzaamheid zou je een systeem willen dat naarmate het werkt, efficiënter en schaalbaarder wordt en in een organisch tempo kan groeien, en het systeem bevat dezelfde kostenplaats en prestatiestandaard die je leert kennen en waar je van houdt… Dat betekent dat je dingen als Mithril nodig hebt.”

Hoskinson verklaarde eerder dat veel DeFi-apps op Cardano wachten op de Vasil Hard Fork. Hierdoor zal de total value locked (TVL) een enorme boost gaan krijgen. Hij verklaarde:

“Wat de meesten ook niet begrijpen, is dat veel Cardano DApps wachten op de lancering van de Vasil hard fork in juni om te profiteren van pipeline. Het lijkt er dus op dat we nog niets hebben gezien op TVL.”

De totale waarde van Cardano overschreed gisteren de $400 miljoen. Het is dus waarschijnlijk te noemen dat het TVL op Cardano voor juni de $1 miljard zal overschrijden. Bovendien wint het netwerk aan een consistent momentum, volgens de marketing- en communicatiedirecteur (input en Output global) van Cardano, Tim Harisson, die onlangs op LinkedIn postte en benadrukte dat er momenteel meer dan 500 projecten worden gebouwd op Cardano in verschillende domeinen, waaronder NFT’s, DeFi-leningen en nieuwe portefeuilles.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN