Bitcoin koers

Analist voorspelt “The Last Cycle” voor Bitcoin

In een recente Twitter-bericht gaf de bekende cryptocurrency-analist Willy Woo aan dat de tijd van een vierjarige Bitcoin (BTC) marktcycli waarschijnlijk voorbij is, hierbij reagerend op zijn eerdere statement van oktober vorig jaar toen hij het “de laatste cyclus” noemde. Hij tweette toen het volgende:

“Wat wordt deze bull cycle top? IMO er is geen top. VERLEDEN: voorspelbare stijging van vraag/aanbod gereguleerd door een simpele halvering van 4 jaar. NU: onvoorspelbare loop van vraag/aanbod vanuit een complex ecosysteem totdat we verzadiging bereiken.”

Bijna een half jaar later gaf Woo aan dat BTC op dit moment waarschijnlijk de eerste tekenen van zijn laatste cyclusthese laat zien. Hij tweette het volgende hierover:

“We zien waarschijnlijk de eerste tekenen van de “The Last Cycle”-these die zich afspeelt. Er zijn al 3 relatief korte bull- en bearmarkten geweest sinds de bodem van 2019. d.w.z. Geen 4 jaar cycli meer.”

De analist merkte tevens op dat Bitcoin momenteel wordt verzameld. Hij gaf het onderstaande aan:

“Let op de omvang van de accumulaties in het verleden toen we sterke capitulaties hadden die eindigden met elke cyclus van vier jaar. Tegenwoordig wordt het kleiner en vaker gepulseerd naast de kortere en kleinere bull/bear-cycli (ondersteunt de ‘The Last Cycle’-these).”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN