Polkadot koers analyse

Analist is positief over Ethereum-concurrenten Avalanche (AVAX) en Solana (SOL)

De veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar Cantering Clark vertelde recentelijk zijn 117.000 Twitter-volgers dat hij optimistisch is over Ethereum-uitdagers Avalanche (AVAX) en Solana (SOL). Hij zei het volgende over de eerstgenoemde:

“AVAX ziet er duidelijk uit als een winnaar. Mogelijke korte termijn setup of locatie om bij te kopen op LVN (low volume node) tussen $84-$86. Vergelijkbaar met het bijkopen van ETH vóór de grotere push.”

De volgende op de radar van de analist is het smart contract-platform Solana (SOL), waarvan hij aangaf dat het zich opmaakt voor een stijging naar $100. Hij tweette het volgende hierover:

“SOL ziet er hier echt goed uit, een overstap naar $100 lijkt op zijn plaats. Uitbreken van het VA-bereik (waardegebied) van deze maand en hoger dan de POC (point of control) van vorige maand. De basis ziet er goed uit.”

Naast het feit dat hij positief is denkt over AVAX en SOL, gaf de Cantering Clark ook aan dat hij optimistisch over de vooruitzichten van het toonaangevende smart contract-platform Ethereum (ETH). Volgens de cryptohandelaar tonen Ethereum-bears tekenen van uitputting:

“ETH-kracht ten opzichte van BTC is vrij duidelijk. Perfecte beweging uit balans, gevolgd door twee dagen van acceptatie en hogere waarde zonder dat er echt aanbod te zien is. Het knooppunt met laag volume van gisteren was gevuld en duwt nu hoger. Stuur ze de komende weken naar Namek.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN