Altseason

Analist: Altcoin Season 2022 staat voor de startblokken

Een populaire crypto-strateeg voorspelt flinke rally’s voor altcoins nu de bredere cryptomarkten tekenen van kracht vertonen.

Analist Justin Bennett vertelt zijn 98.600 Twitter-volgers dat hij kijkt naar de totale waardering van alle crypto-activa (TOTAL).

Volgens Bennett is de TOTAL-grafiek uit zijn diagonale weerstand gebroken die de markt ongeveer vier maanden lang bearish heeft gehouden:

“Dat lijkt er meer op. TOTAL.”


Op basis van de grafiek van de analist, zou de uitbraak de waardering van alle crypto-activa boven het niveau van $2 biljoen kunnen sturen.

Bij het uitbreken van de TOTAL-grafiek benadrukt Bennett dat de market cap van alle altcoins lijkt te bouncen van zijn diagonale steun:

“Waarschijnlijk niet het beste moment om bearish te zijn.

Altcoin market cap lineaire weergave… De bottom line is dat het nul zin heeft om bearish te zijn terwijl de markten boven de macro-ondersteuning staan.”

Image
Bron: Justin Bennett/Twitter

Bennett benadrukt ook dat de Bitcoin Dominance index (BTC.D), die het percentage van BTC‘s market cap ten opzichte van alle andere crypto-activa volgt, zijn support niet kon houden, en neerwaarts is uitgebroken.

Volgens Bennett duidt de beweging op het begin van een nieuw altcoin-seizoen of een periode waarin altcoins significant beter presteren dan Bitcoin. Hij concludeerde met:

“BTC.D (Bitcoin dominantie) begint af te nemen.

Waarschijnlijk terug naar 39,5% in de komende weken.

Enter AltSeason2022.”

Image
Bron: Justin Bennett/Twitter

Kortom, volgens Bennet komt er een mooie tijd aan voor altcoins. Hij verwacht dit omdat de totale market cap van alle cryptocurrencies samen uit het patroon is gebroken. Daarnaast is de Bitcoin dominantie omlaag uitgebroken en dit betekent vaak dat er meer geld gaat naar altcoins dan naar Bitcoin. Oftewel, ook goed voor altcoins.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN