shiba inu token

Ethereum-whale koopt $6 miljoen aan Shiba Inu (SHIB)

Ethereum-whales blijven enkele van de grootste supporters van de populaire meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB). Deze whales hebben de afgelopen tijd in grote hoeveelheden gekocht en bezitten het grootste deel van het digitale activum, waarvan ze de meeste al geruime tijd vasthouden.

Whale koopt weer een flinke hoeveelheid SHIB

WhaleStats is een service die gegevens verzamelt van grote aankopen of bewegingen over verschillende blockchains en deze rapporteert. Het analyseert ook de top 1.000 portefeuilles van verschillende netwerken om te zien wat ze kopen en vasthouden. Onlangs rapporteerde deze bot over een transactie die werd gedaan door de 208e grootste whale op het Ethereum-netwerk. Deze grote entiteit had namelijk besloten om een aanzienlijke hoeveelheid SHIB te kopen, t.w.v. $6 miljoen.

Het rapport merkte tevens op dat deze Ethereum-whale meer dan 271 miljard Shiba Inu-tokens had gekocht, wat neerkwam op een dollarwaarde van $6.086.838 miljoen op het moment van aankoop. Het is echter niet de enige ETH-whale die onlangs grote hoeveelheden van de meme-cryptocurrency heeft gekocht.

Het is namelijk te zien dat Ethereum-whales hun activiteiten op het gebied van de meme-munt hadden opgevoerd. Eén enkele entiteit had eerder deze maand ook al 49,6 miljard aan SHIB gekocht, wat op het moment van aankoop uitkwam op ruim $1 miljoen op het moment van schrijven.

Hoe staat het met de prijs van SHIB?

Door deze activiteit heeft SHIB opnieuw FTX ingehaald als de meest gehouden token op basis van dollarwaarde onder de top 1.000 ETH-whales. Door deze accumulatie heeft de munt zich goed gehouden in de grafieken.

Wat betreft de grote aankopen die door whales zijn gedaan en hoe ze de cryptocurrency hebben beïnvloed, zijn de veranderingen niet zo duidelijk geweest. Er was een prijsstijging op woensdag na deze aankoop, maar niet met een grote marge. SHIB was naar het einde van de handelsdag van $0,00002152 naar $0,00002280 gegaan. Op het moment van schrijven staat de munt op ongeveer $0,00002223.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN