Bitcoin

Nederlandse analist PlanB schetst droomscenario voor Bitcoin

De inmiddels wereldberoemde Nederlandse kwantitatieve analist PlanB heeft recentelijk aan zijn ruim 1,7 miljoen Twitter-volgers een mogelijk scenario onthuld waarin de Bitcoin koers dit jaar bijna $300.000 behaalt.

PlanB staat bekend om het toepassen van het stock-2-flow-model (S2F), die traditioneel wordt gebruikt in grondstoffenmarkten en het aanbod van activa vergelijkt met de snelheid waarmee het wordt geproduceerd. Hoewel Bitcoin (BTC) recentelijk ondermaats presteerde ten opzichte van het S2F-model van Plan B, gaf de analist aan dat er nog steeds grote rally’s in het verschiet liggen voor de koningsmunt. Hij tweette het volgende:

“Gewoon een scenario.”

PlanB ging verder met aangeven dat hoewel Bitcoin ver onder het S2F-model ligt, er nog tijd is voor BTC om naar boven te gaan en de komende jaren een gemiddelde prijs van $100.000 te noteren:

“BTC ligt 60% onder de waarde van het stock-to-flow-model. Sommigen denken dat stock-to-flow dood is. Anderen weten dat we nog twee jaar hebben om het gemiddelde van $100.000 te bereiken. uw keuze.”

Volgens PlanB had dit scenario echter zich nog eerder kunnen afspelen als verschillende externe factoren de groei van Bitcoin niet hadden belemmerd. Hij zei hier het volgende over:

“Ik denk dat het mining-verbod in China, de verwachtingen voor renteverhogingen en een oorlog de zaken een beetje hebben vertraagd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN