Ethereum koers

Santiment: Deze altcoin wordt nu massaal ingekocht

Cryptoanalysebedrijf Santiment zegt dat twee van de grootste altcoins volgens marktkapitalisatie nu verschillende vooruitzichten op korte termijn hebben.

Als eerste analyseert het bedrijf Chainlink (LINK), de Ethereum-gebaseerde altcoin die een gedecentraliseerd netwerk aandrijft dat slimme contracten in staat stelt om toegang te krijgen tot real-world data.

Santiment zegt dat Chainlink whales hun posities in het orakel netwerk’s native token hebben vergroot, door 17.1 miljoen LINK tokens te accumuleren met een waarde van meer dan $228.28 miljoen in minder dan twee weken:

“Chainlink’s belangrijkste whale adressen die tussen de 10.000 en 10 miljoen LINK bezitten, hebben 17,1 miljoen geaccumuleerd sinds 27 februari. Deze stijging van hun collectieve holdings is bemoedigend, gezien deze adres holdings correleren met stijgingen en dalingen ten opzichte van BTC.”

Image
Bron: Santiment/Twitter

Chainlink handelt op het moment van schrijven op $13,35, een stijging van 3,1% in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens neemt Santiment een kijkje naar Ethereum-concurrent Fantom (FTM).

Santiment zegt dat het traject van het smart contract-enabled blockchain’s native token “van de ene dag op de andere dramatisch is veranderd.”

Volgens Santiment was de katalysator het vertrek van de beroemde DeFi (decentralized finance) ontwikkelaar Andre Cronje bij Fantom, waar hij een technisch adviseur was.

Het analysebureau noemt ook andere projecten waar Cronje aan meewerkte zoals yield farming platform Yearn Finance (YFI) en Keep3r Network (KP3R), een gedecentraliseerd register ontworpen om werkgevers te matchen met technische professionals:

“Met het vertrek van Andre Cronje bij Fantom is het traject van FTM natuurlijk van de ene op de andere dag drastisch veranderd. Daarnaast worden YFI, KP3R en ruwweg 25 projecten niet langer ondersteund.”

Meer dan twee dozijn apps en diensten geassocieerd met Cronje zullen naar verwachting worden afgesloten op 3 april.

Cronje’s vertrek bij Fantom en de bredere crypto ruimte werd eerder deze week aangekondigd en deed FTM tuimelen. In de afgelopen zeven dagen is FTM met 35% gedaald. Fantom, dat op het moment van schrijven wordt verhandeld tegen $1,25, is met 65% gedaald ten opzichte van de all-time high bereikt in oktober van 2021.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN