Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zal waarschijnlijk nog corrigeren richting $36.000, aldus Van de Poppe

Zoals jullie allemaal wel gezien hebben in jullie portfolio’s, heeft de Bitcoin koers vandaag weer de $40.000 overschreden. Hoewel de munt nu wellicht bullish lijkt, moet de koningsmunt nog een paar dips doorstaan, voordat hij weer een nieuwe bullmarkt betreedt, aldus Michaël van de Poppe.

In een nieuwe video vertelde de bekende Nederlandse analist Michaël van de Poppe zijn 165.000 YouTube-abonnees dat hij ervan uitgaat dat de Bitcoin koers binnenkort een korte correctie zal doorstaan ​​richting het prijsgebied rond de $36.000. Tevens gaf hij aan dat dit soort dips BTC van “brandstof” zullen voorzien om het momentum te geven en naar het bereik van $40.000 – $41.000 te gaan. Hij zei het volgende:

“Kijkend naar de dagelijkse (grafiek) … we hebben de weerstand weer ingenomen, we hebben liquiditeit genomen. Dat is ook een recent niveau, dus dan ga ik ervan uit dat we een correctie zullen hebben naar het gebied rond de $36.000.

We komen in de richting van $41.100, we krijgen deze trend, technisch gezien zou je zeggen dat dit een bearish vlag is of zoiets, en dan ketsen we af en gaan we weer naar beneden om al die liquiditeit te nemen, en dan zijn we terug in de bull-cyclus. ”

Van de Poppe gaf tot slot aan dat hij van plan is om Bitcoin te kopen als het boven de $46.000 uitkomt of als het een hoop liquiditeit wegneemt en zakt naar het bereik van $30.000. Hij zei dat hij zijn BTC-positie zal “de-riskeren” als deze terugspringt naar $41.000, zoals hij voorspelt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN