Bitcoin nieuws

Cardano-whales accumuleren flink sinds begin 2022

Volgens de laatste gegevens zijn whales op de Cardano (ADA) -blockchain druk bezig geweest met kopen, aangezien duidelijk geworden is dat hun bezit dit jaar tot nu toe met meer dan 40% gestegen is. De massale accumulatie komt op hetzelfde moment dat ontwikkelaarsactiviteit op de blockchain gestegen is.

Volgens gegevens van blockchain-analysebedrijf IntoTheBlock, voor het eerst gerapporteerd door CoinDesk, heeft Cardano-adressen tussen 1 miljoen en 10 miljoen ADA hun saldo zien stijgen tot een record van 12 miljard ADA, ter waarde van meer dan $10 miljard.

Het cijfer vertegenwoordigt een stijging van 41% sinds eind januari, en komt omdat de totale waarde op het Cardano-netwerk is gestegen van ongeveer $1 miljoen aan het begin van het jaar tot een nieuw record van $162 miljoen op het moment van schrijven, volgens DeFiLlama-gegevens.

Eerder deze maand kochten Cardano-whales meer dan 16 miljoen tokens in slechts 24 uur, wat voor de grootste eendaagse piek zorgde in maanden. De piek kwam op een moment dat uit gegevens bleek dat de ontwikkelaarsactiviteit op Cardano dit jaar tot nu toe meer dan zeven keer die van BTC is. Tevens heeft het onlangs die van Ethereum aanzienlijk overtroffen.

Lucas Outumuro, hoofd onderzoek bij IntoTheBlock, schreef dat gedecentraliseerde beurzen op Cardano “kapitaal hebben opgehaald van gerenommeerde cryptofondsen zoals Three Arrows Capital, en voegde eraan toe:

“Cardano lijkt tekenen van belofte te vertonen voor meer na jaren zonder smart contracts te lanceren. Dit lijkt zich te vertalen in een opeenstapeling van ADA van grote spelers.”

Het aantal Cardano-whales is toegenomen na een correctie van 70% op de prijs van ADA, schreef Outumuro, waarbij hij opmerkte dat de doorverwezen groep, samen met adressen met meer dan 100 miljoen ADA, maand na maand een groei met dubbele cijfers optekende.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN