Bitcoin nieuws

Analisten verwachten een verdere daling van Bitcoin

Een populaire cryptocurrency-analist op Twitter met ruim 470.000 volgers op Twitter, heeft recentelijk aangegeven dat hij de prijsactie van Bitcoin nauwlettend in de gaten houdt. Als gevolg hiervan gaf hij aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers op het punt staat om een niveau lager op te zoeken.

De analist, beter bekend als Kaleo op Twitter, gaf aan dat de koningsmunt zijn marktstructuur volgt die het ook al liet zien in juni 2021, toen de munt daalde van $41.000 naar $28.000. Hij tweette het volgende:

“Ik zie dat [de] huidige structuur meer lijkt op wat we half juni zagen… Even een herinnering: ondersteuning is mislukt, macrostructuur ziet er zwak uit. De volgende stap lager is waarschijnlijker dan niet lager te gaan.”

Mocht Bitcoin de fractal van Kaleo volgen, dan is BTC op weg om het niveau van $32.000 opnieuw te bezoeken, wat een potentieel daling van meer dan 15% vertegenwoordigt ten opzichte van de Bitcoin koers. Kaleo is echter niet de enige die bearish is op de koningsmunt.

De populaire Nederlandse cryptostrateeg Michaël van de Poppe heeft namelijk aangegeven dat hij ook bearish denkt over de Bitcoin koers op korte termijn en dat hij gelooft dat BTC waarschijnlijk een soortgelijk pad zal volgen.

De analist vertelde zijn ruim 570.000 volgers op Twitter dat hij een terugval van Bitcoin naar ongeveer $35.000 ziet, voordat het een lokale bodem bereikt en stuitert naar zijn doel boven $39.000. Hij tweette het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN