Binance Bitcoin

Binance introduceert betaalprovider Bifinity

‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft aangekondigd dat het zijn cryptocurrency-betalingsprovider heeft gelanceerd, genaamd Bifinity. Deze lancering zal de fiat-to-crypto betalingstechnologie van het beursplatform een ​​boost geven door handelaren en bedrijven in staat te stellen om cryptocurrencies te accepteren aankopen.

Naast de aankondiging van de nieuwe betalingsprovider, heeft de cryptocurrency-beurs een officiële aankondiging gedaan met betrekking tot een nieuwe samenwerking tussen Bifinity en Eqonex, een op Nasdaq genoteerde cryptocurrency-beurs.

Bifinity en Eqonex zijn een strategisch partnerschap aangegaan om een ​​converteerbare lening van $36 miljoen te verstrekken. Door de strategische samenwerking zullen beide bedrijven hun producten uitbreiden, waaronder Eqonex’ cryptocurrency custody-oplossing, Digivault, volgens een afzonderlijke aankondiging van Eqonex.

Bifinity behoudt zich ook het recht voor om leden van haar team te selecteren als Chief Executive Officer, Chief Financial Officer en Chief Legal Officer van Eqonex, en om twee zetels in de raad van bestuur van Eqonex te nomineren.

Dit is echter niet de enige samenwerking die Bifinity aan zal gaan, aangezien de betalingsoplossing ook zal samenwerken met grote aanbieders van cryptocurrency wallets en blockchain-platforms, waaronder Safepal en Ziliqa, evenals het gespecialiseerde betalingsplatform PaySafe en wereldwijde betalingen. processor, Checkout.com.

Bifinity ondersteunt meer dan 50 cryptocurrencies, waaronder grote publieke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ether (ETH). De betalingsprovider zal ook populaire platforms zoals Visa, Mastercard en verschillende andere ondersteunen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN