bitcoin koers

Analist: Bitcoin gaat naar de $100.000 in 2022

De crypto-analist die de ineenstorting van Bitcoin in mei 2021 noemde, onthult de potentiële weg voor Bitcoin (BTC) om dit jaar de zes-cijferige grens te bereiken.

De pseudonieme analist bekend als Dave the Wave vertelt zijn 94.000 Twitter-volgers dat Bitcoin nog steeds op koers ligt om dit jaar de $100.000 te overtreffen – maar dat er een addertje onder het gras zit:

“Eén voor de bulls. De micro op de macro afstemmen. $100.000 dit jaar binnen handbereik…”

Image
Bron: Dave the Wave/Twitter

Terwijl Dave the Wave’s grafiek een sterke rally laat zien naar ruwweg $120.000 tegen het eind van dit jaar, voorspelt het ook een diepe capitulatie tot rond de $25.000 voordat enige bullish actie kan beginnen.

Op de vraag of geopolitieke factoren zoals de oorlog in Europa, gekraakte toeleveringsketens en stijgende olieprijzen op Bitcoin zouden kunnen wegen, zegt de crypto-analist juist dat deze omstandigheden bullish kunnen zijn voor BTC, waardoor het de kans krijgt om uit zijn schaduw te stappen als speculatief actief. Hij vertelde:

“Je zou gelijk kunnen hebben, maar BTC kan in dat scenario ook een hernieuwde heropleving vinden als een alternatieve valuta [in tegenstelling tot alleen een actief].”

Hoewel de crypto-analist zegt dat Bitcoin het potentieel heeft om bullish te zijn in de komende maanden, zegt hij dat BTC er momenteel bearish uitziet vanuit het perspectief van het hoge timeframe. Dave the Wave wijst erop dat BTC’s moving average convergence divergence (MACD) nog steeds rood knippert op het maandelijkse timeframe. De MACD is een trend-volgende indicator die de sterkte van bullish of bearish momentum bepaalt. Hij sloot af met:

“Nog een maandelijkse kaars gedrukt, en nog steeds zonder verlichting op de MACD… in de vorm van een krimpende/versterkende staaf/ histogram.

Zekerder is dat de MACD zich opnieuw zal instellen op, of nabij, de nullijn en dan dat de koers in dezelfde hoek zal dalen.”

Image
Bron: Dave the Wave/Twitter

Kortom, volgens de analist ziet het er nog niet goed uit voor Bitcoin. Hij verwacht ook dat we nog een daling gaan zien, en wellicht zelfs de $25.000 gaan zien. Aan de keerzijde verwacht hij ook dat we aan het einde van het jaar een ongelofelijk bullish bedrag gaan zien. Waarschijnlijk boven de $100.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN