Rocket

Ethereum concurrent stijgt met 64% in een week

Terwijl een groot deel van de algemene cryptomarkten de afgelopen week genoten hebben van een lichte bounce, steekt één Ethereum (ETH) concurrent er bovenuit om de rest te overtreffen met aanzienlijk grotere winsten.

LUNA, de eigen munt van het gedecentraliseerde betalingssysteem Terra, steeg van $48,53 op 22 februari naar $79,64 op 27 februari voor winsten van meer dan 64% in vijf dagen.

LUNA’s prijsactie is niet onopgemerkt gebleven.

Nauwlettend gevolgd pseudoniem crypto analist Altcoin Sherpa zegt dat LUNA momenteel een van de meest bullish digitale activa op de markt lijkt te zijn. Volgens de cryptostrateeg zou de massale koopgolf die LUNA trof toen de cryptomarkten afsloten, een bullish teken kunnen zijn voor de zevende digitale activa per market cap. Hij vertelde:

“LUNA: blijft een van de sterkste altcoins die er op dit moment is. De manier waarop de dip gisteren werd opgekocht was indrukwekkend. EMA’s (exponential moving averages) bullish op de 4-uurs [chart]. BTC-paar jaagt op de highs. Maak je klaar om wat winst te nemen, naar mijn mening.”

Image
Bron: Altcoin Sherpa/Twitter


Terra’s sterke prestatie komt omdat het ecosysteem snel is gegroeid. Decentralized finance (DeFi) tracker DeFiLlama laat zien dat Terra’s total value locked (TVL) is gestegen naar $19,88 miljard, een stijging van bijna 30% in zeven dagen.

De TVL van een blockchain vertegenwoordigt het totale kapitaal dat binnen zijn slimme contracten wordt gehouden. TVL wordt berekend door het bedrag van het onderpand dat in het netwerk is gelocked te vermenigvuldigen met de huidige waarde van de activa.

Terra is momenteel de op één na grootste blockchain in termen van totale waarde die is gelocked, naast Ethereum (ETH).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN