Metaverse cryptocurrency

Dit zijn vijf low-cap metaverse-altcoins die je in de gaten moet houden!

Cryptocurrency-markt is afgelopen weekend zijwaarts blijven handelen, waarbij Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) erin slaagden om hun steun te behouden. Door deze relatief ‘saaie’ markt, heb je echter tijd over om je te gaan concentreren op het vinden van ondergewaardeerde projecten. Omdat de metaverse momenteel erg ‘hot’ is, is het natuurlijk verstandig om hier wat interessante low-cap altcoins in te vinden. In dit artikel gaan we vijf metaverse-projecten bekijken met een marktkapitalisatie van minder dan $20 miljoen.

Sensorium

Sensorium (SENSO), gelanceerd in 2018, is een virtual reality metaverse-platform dat kunstmatige intelligentie combineert met blockchain-technologie. Sensorium wil een zeer meeslepende virtuele omgeving creëren waar spelers kunnen communiceren.

SENSO, opgericht door miljardair Mikhail Prokhorov, wil een toonaangevend SocialFi Metaverse-platform worden waarmee gebruikers nieuwe vrienden kunnen ontmoeten en met anderen kunnen communiceren in de virtuele omgeving.

De native token op het platform is SENSO, waardoor spelers kunnen communiceren met Sensorium’s Metaverse. Het is tevens vermeldenswaard dat Sensorium aanbevelingen ontving van artiesten van wereldklasse zoals David Guetta, Armin van Buuren, Steve Aoki en meer.

Sensorium staat nog in de kinderschoenen, maar met een marktkapitalisatie van $8,4 miljoen is SENSO een must-watch in maart 2022 en daarna.

Monsta Infinite

Monsta Infinite (MONI), gelanceerd in september 2021, is een turn-based MMORPG-handelskaartspel dat NFT’s en blockchain-technologie integreert. Monsta Infinite implementeert het populaire play-to-earn-model en introduceert zijn governance-token MONI.

Het spel draait om spelers die verschillende monsters verzamelen met verschillende attributen. Spelers kunnen gevechten aangaan tegen andere spelers in turn-based kaartspel. Elk monster heeft verschillende lichaamsdelen die spelers kunnen upgraden om zijn kracht te vergroten.

Monsta Infinite is geïnspireerd op Minecraft en Axie Infinity, en de game zelf is momenteel in ontwikkeling. Ondertussen kunnen gebruikers hun NFT-marktplaats bekijken en monsters kopen in ruil voor xSTT-tokens.

Monsta Infinity bevat zowel de xSTT- als de xMONI-tokens. xSTT kan worden gekocht op MonstaInfinite’s Decentralized Exchange met xMONI-tokens, de belangrijkste activa op het platform.

Polychain Monsters

Polychain Monsters (PMON), gelanceerd in maart 2021, is een cross-chain digitaal verzamelplatform. Het project is geïnspireerd op Pokemon, met Polymon Monsters in de vorm van NFT’s.

Elk Polymon Monster heeft verschillende zeldzaamheden en attributen. Elke Polymon NFT kan worden ingezet om PMON-tokens als beloning te verdienen, waardoor spelers worden aangemoedigd om de verzamelobjecten te kopen.

Spelers kunnen Polymons kopen op de officiële marktplaats van het platform door hun MetaMask-portemonnee aan te sluiten. Polymons worden verkocht in booster-packs, kosten 1 PMON, ongeveer $3,96 op het moment van schrijven.

PMON is het native token op het platform, een ERC-20-activum dat leeft op de Ethereum-blockchain. PMON wordt gebruikt om boosterpacks te kopen en voor verschillende in-game-activiteiten.

Black Eye Galaxy

Black Eye Galaxy (BYG) is een metaverse game dat ontworpen is om een spannend ruimte-avontuur te zijn voor de gebruikers. BYG heeft een breed scala aan NFT’s van verschillende planeten, gebouwen en ruimtevaartschepen die allen kunnen worden geruild en verkocht door gebruikers. Door het voltooien van verschillende in-game taken kan de speler BYG-tokens als beloning ontvangen.

Black Eye Galaxy wordt uitgevoerd op de Binance Smart Chain (BSC) vanwege de lage transactiekosten en de snelheid van het netwerk. Hierdoor wordt het spel toegankelijk voor de meeste mensen. Om zelfs nog meer mensen aan te trekken is BYM van plan om te integreren met mainstream Layer-1 blockchains, zoals Solana (SOL). Je kan overigens hier een volledige review lezen van Black Eye Galaxy!

EPIK Prime

EPIK Prime, gelanceerd in augustus 2021, is één van de meest onderschatte NFT-platforms met meer dan 300 gamebedrijven en meer dan 1000 merken. EPIK Prime beschikt over meer dan 50% van de beste gamingbedrijven wereldwijd, wat spreekt over de enorme omvang van de partnerschappen die EPIK Prime heeft weten te sluiten.

De primaire visie van het platform is om het meest uitgebreide ecosysteem voor NFT-goederen te worden voor AAA-gamingbedrijven en gigantische entertainment-IP’s. EPIK Prime’s Metaverse wordt de “Epikverse” genoemd, die een netwerk van onderling verbonden virtuele werelden omvat die “VR-ruimten” worden genoemd.

Een van EPIK’s meest populaire NFT-collecties is Splitgate, een trendy spel dat aspecten van Halo en Portal combineert voor een geheel nieuwe manier om de wereld te doorkruisen en vijanden te ontmoeten.

EPIK is het native ERC-20-token op het platform, dat wordt gebruikt om NFT’s te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN