Cryptocurrencies

Bitcoin koers kan dalen tot $20.000, aldus analist

In een nieuwe strategiesessie heeft de veel gevolgde cryptocurrency-analist Benjamin Cowen aangegeven dat de geschiedenis aantoont dat de Bitcoin koers nog veel verder kan dalen naarmate angst en onzekerheid de markt overnemen. Hij zei vervolgens dat de munt de neiging heeft om in dat geval terug te keren naar zijn 200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde. Hij zei het volgende:

“Bitcoin heeft de gewoonte om af en toe terug te gaan naar het [200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde], of we het nu leuk vinden of niet. Ik wil dat mensen het als een mogelijkheid beschouwen, maar niet als een zekerheid en als het een mogelijkheid is, ben je het aan jezelf verplicht om voor dat scenario te plannen.”

Momenteel heeft het 200-daags voortschrijdend gemiddelde van BTC net de $20.000 gepasseerd. Cowen zei dat, als de koningsmunt volgens marktkapitalisatie zou convergeren met zijn 200-daags voortschrijdend gemiddelde, dit eerder vroeger dan later zou gebeuren:

“Als we naar het 200-weeks voortschrijdend gemiddelde gaan, denk ik dat het veel eerder zou gebeuren dan mei 2023. Ik denk dat het eerder in de komende maanden zal gebeuren dan echt ver weg. Ik zou zeggen dat als we daarheen gaan, het waarschijnlijker is dat we er eerder vroeger dan later daar heen zullen gaan.”

De analist merkte ook op dat oproepen voor een naderend altcoin-seizoen kunnen worden weggewuifd, omdat dat idee niet mogelijk zou zijn zonder een BTC-rally:

“De reden dat ik zeg dat ik de oproepen voor een ‘dreigend alt-seizoen’ moet negeren, is omdat Bitcoin zojuist is afgewezen voor het exponentiële voortschrijdend gemiddelde van 21 weken. Hoe kunnen we realistisch oproepen tot een rally als Bitcoin niet boven die niveaus kan komen?”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN