Bitcoin is grenzeloos, aldus Binance CEO CZ

De politieke gebeurtenissen in Canada hebben veel mensen over de wereld doen schokkeren. Ook de cryptocurrency-markt wordt nu betrokken nadat de Canadese regering Bitcoin-wallets van demonstranten wil bevriezen. Bitcoin is echter niet te stoppen voor veel analisten op Twitter. Sommige analisten hebben ook hun bezorgdheid geuit over de situatie dat de Canadese regering nu de financiële mogelijkheden van de protesterende truckers aan banden heeft gelegd. Onder de grote spelers is het onderwerp van het bevriezen van de Bitcoin-wallets een topic geworden. Binance CEO, Changpeng Zhao (CZ) tweette het volgende:

“Bitcoin is grenzeloos.”

Michael Saylor sprak via een tweet ook zijn instemming uit met CZ. Zijn bericht werd binnen een korte tijd veel geliked en geretweet. Hij gaf aan:

“Als je tegen #bitcoin bent, heb je niet het geld om je ergens anders tegen te verzetten.”

Een andere crypto-liefhebber met de naam Nic Carter riep tegen diegene die gefixeerd waren door de spanningen tussen Rusland en Oekraïne op naar Canada te kijken, dat volgens hem een financiële oorlogsvoering uitvoert tegen zijn burgers. Velen zijn verbijsterd door de recente gebeurtenissen in Canada, omdat meer mensen zich uitspreken en hun acties tegen de truckers “ondemocratisch” noemen. Zoals het er nu uitziet, kan de regering gecentraliseerde uitwisselingen oproepen om details van de demonstranten te onthullen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!