Polkadot koers analyse

Bekende analist verwacht dit van BTC, XRP en één low-cap altcoin

De populaire cryptostrateeg en -handelaar, bekend op Twitter als Credible Crypto, heeft in een recente tweet in kaart gebracht wat er deze week in het verschiet ligt voor Bitcoin (BTC), XRP en één bepaalde low-cap altcoin, te midden van de onzekerheid op de cryptomarkt.

De analist begon met aangeven dat hij verwacht dat de Bitcoin koers deze week zal blijven consolideren om nieuwe kopers te vinden voor de volgende stap omhoog. Hij tweette het volgende:

“Het wordt naar mijn mening een langzame week, aangezien we tussen de belangrijkste ondersteuning ($38.000- $39.000) en de belangrijkste weerstand van $41.000- $42.000 zitten. Ik vermoed dat we een tijdje tussen deze twee niveaus door zullen blijven sukkelen, maar uiteindelijk deze consolidatie naar de positieve kant oplossen. Harde ongeldigverklaring voor dit idee is het aantikken van $36.200 BTC.”

Kijkende naar XRP, gaf Credible aan dat hij deze week de zesde cryptocurrency zijwaarts ziet handelen na een kortstondige rally van $0,76 naar $0,85 op 19 februari. Hij tweette het volgende hierover:

“Een mooie zet, maar voorlopig nog consolideren voor de volgende etappe naar mijn mening.”

Credible gaf tevens aan dat hij ook kijkt naar de prijsactie van Hedera Hashgraph (HBAR), een openbaar netwerk voor peer-to-peer-betalingen. Credible zei dat hoewel de bodem voor HBAR kan zijn, hij ziet dat het nog steeds mogelijk is voor de altcoin om iets terug te gaan naar $0,20:

“Ik denk dat de bodem is bereikt, maar we moeten $ 0,25- $ 0,28 vrijmaken voor bevestiging. Net als de laatste keer dat we onze bodem bereikten, brachten we weken heel dicht bij die dieptepunten door zonder een lager dieptepunt te maken – dus ja, we kunnen weer $ 0,20 zien.’

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN