Laatste Crypto Nieuws

Uber nog niet klaar om cryptocurrencies te accepteren, aldus CEO

Door de jaren heen hebben veel bedrijven besloten om cryptocurrencies te accepteren. Echter hoewel de acceptatie nu een stuk groter is dan een paar jaar geleden, blijkt nog niet elke grote organisatie klaar te zijn om deze stap te zetten.

In een recent interview zei de CEO van Uber, Dara Khosrowshahi, dat zijn bedrijf momenteel nog niet van plan is om cryptocurrencies te accepteren. Hij gaf echter wel aan dat het bedrijf digitale activa “op een bepaald moment” in de toekomst zal accepteren, “dit is echter niet het juiste moment”, zei hij vrijdag in een interview op Bloomberg Television.

Hij benoemde de kosten van uitwisselingen en de milieu-impact van cryptomining als reden waarom Uber de gedecentraliseerde technologie nog niet heeft geïmplementeerd. Hij ging verder met het volgende:

“We hebben de hele tijd gesprekken. Naarmate het uitwisselingsmechanisme goedkoper en milieuvriendelijker wordt, denk ik dat je ons een beetje meer in crypto zult zien leunen.”

Als het bedrijf echter de stap eindelijk gaat zetten, zou het zich aansluiten bij een reeks grote technologiebedrijven die direct of indirect zijn blootgesteld aan crypto, waaronder: Microsoft, MicroStrategy, PayPal, Tesla, Overstock.com, Etsy en Newegg.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN