Samsung onthult Galaxy S22 en Galaxy Tab S8 in de metaverse

Zoals jullie allemaal vast wel hebben meegekregen is de nieuwe hype in de crypto-/blockchain-industrie de metaverse. Steeds meer grote internationale bedrijven, zoals Nike, Adidas en Meta (voorheen bekend als Facebook), hebben besloten om de markt in te duiken. Nu is de grote technologiegigant Samsung echter een stap verder gegaan.

Het is namelijk duidelijk geworden dat het Zuid-Koreaanse bedrijf een heel evenement georganiseerd heeft in de metaverse van Decentraland (MANA), genaamd Galaxy Unpacked 22, waarop het bedrijf de Samsung Galaxy S22 en de Galaxy Tab S8 onthuld heeft.

Samsung heeft de virtuele wereld van Decentraland gebruikt voor de onthulling van de twee vlaggenschip producten. Deelname omvatte het koppelen van uw cryptocurrency-portemonnee, maar was echter niet verplicht. Het is echter zo dat Samsung een aantal exclusieve goodies uit gaat delen aan degenen die hun portemonnee koppelden.

Hoe zag het er uit?

Nadat je een portaal binnenging op het hoofdkantoor van Samsung, of Samsung 837X zoals ze hun winkel in de metaverse noemen, kreeg je een gigantische transparante geest te zien die je vroeg ​​​​om minstens vijf van de tien dozen te vinden en te verzamelen en ze te brengen terug voor een beloofd cadeau. Om de meeste dozen te vinden, moest je teruggaan naar het hoofdkwartier, waar een vliegende auto je aan de zijkant begroette om je een leuke ervaring te geven om op het dak te komen, terwijl je de ministad ook van bovenaf kon zien.

De beloning die je uiteindelijk zal krijgen zal naar verluidt een soort NFT zijn (deze werd niet meteen uitgegeven), die de allereerste in zijn soort zal zijn van zo’n wereldwijde gigant. Het spel was echter een soort show van Samsung om te laten zien dat ze de vaardigheden in huis hebben om deze potentiële nieuwe markt aan te vliegen, terwijl ze zichzelf ook wisten te promoten onder fans via een 3D-medium.

Samsung is echter niet de enige die evenementen in de metaverse van Decentraland organiseert. Volgende maand komt er namelijk een modeshow, waarbij het winkelgebied momenteel nog in aanbouw is en ook wacht op zijn debuut.

Al met al, is Decentraland een soort van nieuwe speeltuin voor grote multinationals om ‘echte’ interactie te hebben met hun fans/klanten door middel van een nieuw 3D-medium dat mogelijk de nieuwe fase of dimensie in de evolutie van technologie kan zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!