Veel winst gemaakt? Koop dan het huis van deze rockster en betaal met crypto!

De legendarische bassist/zanger van de rockband KISS – Gene Simmons – onthulde dat kopers naast fiat-valuta ook zijn huis van $13,5 miljoen in Las Vegas met cryptocurrencies kunnen kopen. De geaccepteerde munten zijn Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Polkadot (DOT), Litecoin (LTC) en meer.

Een voorstander van crypto

De rockster, bij fans bekend als “The Demon”, toonde aanvankelijk zijn steun aan de cryptocurrency-industrie aan het begin van 2021. Destijds voorspelde hij dat Cardano zijn “meest productieve jaar” zou beleven. Aan het einde van de zomer piekte het oorspronkelijke token van het protocol naar een recordhoogte van meer dan $3, wat betekent dat de voorspelling van Simmons vrij nauwkeurig was.

In augustus gaf de muzikant toe dat hij ook dol is op Bitcoin. Hij onthulde dat hij er “een paar miljoen” in had geïnvesteerd en voorzag dat de primaire cryptocurrency binnenkort $60.000 zou bereiken. BTC overtrof zelfs het prijskaartje dat Simmons voorspelde, aangezien het een recordhoogte van bijna $70.000 bereikte.

In een recent interview herhaalde “The Demon” zijn crypto-ondersteuning door verschillende digitale activa te accepteren voor de verkoop van zijn exclusieve herenhuis in Las Vegas. Het staat momenteel te koop voor $13,5 miljoen, terwijl kopers het kunnen kopen in Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Polkadot (DOT), Litecoin (LTC), Uniswap (UNI), Aave (AAVE), of zelfs een combinatie van de activa. Hij zei het volgende:

“Ik ben vanaf het begin een uitgesproken voorstander van cryptocurrency geweest. Het is de toekomst van geld, en het is gewoon logisch om geïnteresseerde partijen de mogelijkheid te bieden om cryptocurrency te gebruiken om het landgoed te kopen.”

Het landgoed is gelegen in de prestigieuze Ascaya-gemeenschap in Henderson, net ten zuiden van de Las Vegas Strip. Het biedt een panoramisch uitzicht over de vallei en breidt uit tot meer dan 11.000 vierkante meter.

De toekomstige eigenaar van het herenhuis zal genieten van zes slaapkamers, acht badkamers en 11 aangebouwde garageplaatsen. Er is ook een zwembad, een eigen bar, een loungeruimte, een tennispaviljoen en nog veel meer recreatieve voorzieningen.

Niet de eerste verkoop

Gene Simmons is niet de eerste persoon die transacties uitvoert met cryptocurrencies in onroerendgoeddeals. Afgelopen zomer betaalde een mysterieuze koper namelijk $22,5 miljoen aan digitale activa om een ​​luxe penthouse in Miami Beach te verwerven. De deal was de duurste transactie die ooit op deze manier werd betaald. De naam van de koper en de gebruikte cryptocurrency bleven echter onbekend.

Het vastgoed van Simmons maakt deel uit van het gebouw Arte Surfside. Interessant is dat het penthouse op de bovenste verdieping eigendom is van Ivanka Trump – de dochter van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump.

Alex Sapir – mede-ontwikkelaar van het gebouw – beweerde dat deals met cryptocurrencies zeer veilig zijn. Hij voegde eraan toe dat een toenemend aantal mensen condos van Arte Surfside willen kopen met Bitcoin of altcoins:

“Er is een sterke vraag naar cryptocurrency-transacties die naadloos en veilig zijn voor beide partijen, en de deal bij Arte is daar een goed voorbeeld van. We werden overweldigd door het aantal telefoontjes dat we kregen van gekwalificeerde kopers.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!