Tron

Disney lijkt de NFT-ruimte een kans te geven

Disney lijkt geïnteresseerd te zijn om in de ruimte van de non-fungible tokens (NFT’s) te springen.

De entertainment gigant adverteert momenteel voor een open “business development” manager positie.

De positie vereist “kennis van en passie voor digitale en NFT-categorieën.”

Disney legt uit:

“Je zult helpen Disney’s inspanningen in de NFT ruimte te leiden, inclusief het monitoren van de evoluerende markt, het bepalen van de categorie strategie, en het beheren van belangrijke partners.”

De succesvolle kandidaat zal werken in Disney’s kantoor in Glendale, Californië.

Disney is niet het eerste grote bedrijf dat belangstelling toont voor NFT’s. Eerder deze week kondigde retail video game bedrijf GameStop een samenwerking aan met Ethereum layer-2 scaling oplossing Immutable X (IMX) om een gezamenlijke NFT marktplaats te creëren.

Eind december diende retailgigant Walmart een handelsmerkaanvraag in de Verenigde Staten in voor een NFT-marktplaats die een platform biedt voor “kopers en verkopers van downloadbare digitale goederen die worden geverifieerd door non-fungibele tokens.”

Adidas, de schoenengigant, kondigde eerder die maand aan dat het ging samenwerken met vooraanstaande NFT-merken en influencers om de metaverse te verkennen.

En Nike diende in oktober een handelsmerkaanvraag in voor producten met “downloadbare virtuele goederen… voor gebruik online en in online virtuele werelden.”

Kortom, veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de NFT-ruimte en nu stapt er nog een bedrijf in deze ruimte. Disney toont vaker interesse naar innovaties voor het bedrijf en vandaar ook de keuze voor NFT’s.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN