OurSong

John Legend lanceert NFT-platform OurSong

Een andere grote muzikant heeft zich aangesloten bij de NFT-manie. Het is namelijk bekend geworden dat niemand minder dan R&B-icoon John Legend de mede-oprichter en chief impact officer is van het gloednieuwe ‘Our Happy Company’, dat op 2 februari een nieuw sociaal NFT-platform lanceerde met de naam ‘OurSong’.

OurSong is ontworpen om muzikanten en entertainers in staat te stellen “verhalen, muziek, fotografie en allerlei soorten kunst om te zetten in NFT-ruilkaarten genaamd ‘Vibes’.” In de eerste plaats stelt OurSong gebruikers in staat om NFT’s te minten en te kopen, maar dan zonder het gedoe, aldus de beschrijving. Op het platform kunnen artiesten geld verdienen met hun werk via NFT’s, en de missie van Legend is om zowel creatievelingen als fans naar het platform te trekken.

John Legend zei dat opkomende kunstenaars die hun kunst met de wereld delen, vaak problemen hebben met het verdienen van geld met hun creativiteit. OurSong zal deze makers meer kansen bieden en een innovatief platform presenteren aan een groot aantal doelgroepen. Hij ging verder met het volgende:

“NFT’s zijn veelbelovend voor het inluiden van de volgende generatie zangers, songwriters, fotografen, artiesten en meer. Ik heb geholpen bij het oprichten van OurSong omdat ik geloof dat NFT’s de manier kunnen veranderen waarop makers worden ontdekt, de manier waarop ze hun grootste fans dienen, kunnen verbeteren en de industrie als geheel kunnen hervormen. Dat begint met het bouwen van een platform dat alle makers bedient, of ze nu honderd of honderdduizend fans hebben.”

Legend is echter niet de enige grote naam die werkt aan dit project. Hij werkt namelijk samen aan het platform met vooraanstaande tech-specialisten, zoals Kevin Lin, mede-oprichter van Twitch, en Chris Lin, CEO van digitale muziekdienst KKBOX.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN