Bitcoin whales

Ethereum whales geïnteresseerd in deze onbekende altcoin

Gegevens van WhaleStats, een monitoringsplatform dat grote transacties in de gaten houd, laten zien dat whales de altcoin Render Token (RNDR) met veel geld kopen. Deze week kondigde Coinbase aan dat RNDR vanaf 2 februari beschikbaar zal zijn. Gisteren werd het Render-token het vijfde meest gekochte token in de top 1000 grootste Ethereum-houders. Gemiddeld kochten de rijkste crypto-investeerders 616 RNDR-tokens, ter waarde van net iets onder de $2.200. over een periode van 24 uur. De tweet van WhaleStats gaf het volgende aan:

NET IN: $RNDR @RenderToken nu in de top 10 gekochte tokens van 1000 grootste ETH-portefeuilles 👏👏 De top 1000 ETH-walvissen hobbelen $ 35.547.752 #RNDR 🐳🐳 Walvis leaderboard

De gegevens van WhaleStats onthullen daarnaast dat de whales de cryptocurrency van de virtual reality-wereld, Decentraland (MANA), aan het verzamelen zijn. Ook securities token-platform Polymath (POLY), layer-2 scaling-oplossing Polygon (MATIC), gedecentraliseerd speluniversum Axie Infinity (AXS) en de gedecentraliseerde financiën (DeFi) altcoin Curve DAO Token (CRV) zijn populair onder de whales.

RNDR is de native cryptocurrency van het Render Network, dat het eerste op blockchain gebaseerde peer-to-peer (P2P) GPU rendering-netwerk heeft. Ook bevat het een 3D marktplaats dat tot doel heeft high-end 3D content-creatie toegankelijker te maken. Coinbase zei het volgende over het nieuw genoteerde token:

“Door gebruik te maken van het Render Network kunnen node operators ervoor kiezen om geld te verdienen met hun inactieve GPU’s door renders te verwerken in ruil voor Render Tokens (RNDR). RNDR kan vervolgens binnen het netwerk worden gebruikt om 3D-inhoud te renderen of worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies om operationele kosten te betalen.”

Render steeg naar $ 4,07 na de aankondiging van Coinbase, maar is sindsdien teruggekomen. Op het moment van schrijven wordt het token verhandeld voor $ 3,33.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN