Ethereum koers

Altcoin Sherpa deelt zijn kijk op SOL, LINK en nog drie altcoins

De cryptocurrency-analist onder de alias Altcoin Sherpa heeft zijn voorspellingen gedeeld over de prijsactie van Solana, Chainlink, Axis Infinity, Kyber Network en NEAR Protocol. Altcoin Sherpa deelde deze voorspellingen in een YouTube-video dat eerder deze week werd vrijgegeven. Over Solana (SOL) had hij het volgende te zeggen:

“Ik zou gewoon graag zien dat dit gebied [$60- $70] meerdere keren wordt aangetikt en dan een soort bodem vormt en dan waarschijnlijk omhoog komt, dit hoge volumeknooppunt opnieuw rond $140 raakt en dan waarschijnlijk weer naar beneden komt.”

Over Chainlink (LINK) deelde hij het volgende:

“Je kunt waarschijnlijk gewoon kijken om een dip voor LINK te kopen. Ik denk dat het mogelijk is dat we [een] rendement ook lager zien tot $15 of zo, een beetje zoals een dubbele bodem in de lagere timeframe-grafieken. Voor mij ziet dit er behoorlijk sterk uit, gezien het feit dat het zich op een dieptepunt bevindt, gezien het hoge verkoopvolume, gezien het feit dat we zien dat dips vrij snel worden gekocht.”

Over Axie Infinity (AXS) zei Altcoin Sherpa het onderstaande:

“Je kunt nog steeds een 2x of iets dergelijks raken van $45 tot $90 of sommige van deze niveaus omhoog [boven $110]. Het is zeker mogelijk dat dit komt.”

De volgende cryptocurrency die behandeld werd is Kyber Network (KNC):

“Ik zou gewoon overwegen om elke dip persoonlijk te kopen. Op zoek naar weerstandsniveaus zou ik op zoek gaan naar ongeveer $2,40 of zo.”

NEAR Protocol (NEAR) was de laatste altcoin die aan bod kwam:

“Het is mogelijk dat we misschien nog een laatste potentiële shake-out zien naar $8 of zo, en ik heb daar wel een bod uitgebracht. Maar over het algemeen heeft deze munt behoorlijk standgehouden, en voor mij ziet deze munt er op dit moment een beetje beter uit dan veel andere munten.”

Op het moment van schrijven worden SOL, LINK, AXS, KNC en NEAR respectievelijk verhandelt voor een prijs van $98, $15,80, $48,69, $1,90 en $10,85.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN