Crypto Nieuws

Facebook (Meta) vraagt handelsmerk aan voor cryptodiensten in Brazilië

De Braziliaanse autoriteiten hebben het handelsmerk van Meta geregistreerd voor verschillende Bitcoin (BTC) en crypto-gerelateerde diensten, waaronder hardware- en softwareontwerp, ontwikkeling, productie en distributie.

Hoewel het herhaaldelijk de toegang tot de cryptocurrency-markt is ontzegd als gevolg van regelgevende obstakels, kreeg Meta onlangs een nieuwe naam van Facebook om zijn Metaverse-inspanningen beter weer te geven. Handelsmerken met betrekking tot handels-, portemonnee- en exchange-platforms zijn door Meta geregistreerd bij het Braziliaanse Nationale Instituut voor Industriële Eigendom (INPI).

De aanvraag voor registratie werd gepubliceerd op 25 januari en wacht momenteel op oppositie voor goedkeuring door INPI. Volgens het depot werd het handelsmerk van Meta op 5 oktober 2021 vanuit Jamaica gedeponeerd.

Veel potentieel in deze ruimte


De aandelenkoers van Apple schoot omhoog nadat CEO Tim Cook tijdens de earnings call van het bedrijf over Q1 2022 aangaf dat hij veel belofte zag in de Metaverse. “De metaverse” was een onderwerp dat Tim Cook ter sprake bracht tijdens Apple’s Q1 2022 conference call met analisten en investeerders. Toen Morgan Stanley-analist Katy Huberty Cook een vraag stelde, antwoordde hij dat Apple “veel potentieel ziet in deze ruimte.”

Als onderdeel van zijn grootse visie om een virtuele metaverse te creëren, heeft Mark Zuckerberg verklaard dat zijn socialemediabedrijf bezig is met de ontwikkeling van ‘s werelds snelste supercomputer voor kunstmatige intelligentie.

Volgens een blogpost van de Facebook-bedenker is er “enorme” rekenkracht nodig voor de Metaverse, een idee dat de fysieke en digitale werelden combineert via augmented of virtual reality. Naar verluidt is de AI-supercomputer van Zuckerbergs Meta-bedrijf, genaamd AI Research SuperCluster (RSC), de top vijf snelste supercomputers ter wereld al voorbijgestreefd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN