bearmarkt

Layer-1 en DeFi het hardst geraakt door de crash

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zijn onder hun belangrijkste grenzen gezakt van respectievelijk $40.000 en $3.000. Toch zijn de verliezen vergeleken met verschillende altcoins beperkt gebleven. Secret Network vierde twee dagen geleden zijn ecosysteem-financiering van $400 miljoen, maar werd de grootste verliezer van de dag. Het op privacy gerichte layer-1 blockchain-project op de Cosmos-blockchain daalde maar liefst met ruim 17%. De prijs van SCRT behaald een tien weeks hoogtepunt van $9,81 nadat beleggingsondernemingen aansloten bij het Secret-ecosysteem.

SCRT daalde deze ochtend tot een dieptepunt van $6,81, waarmee het niveau van weken terug werd geëvenaard. Toch is de altcoin met ruim 60% gestegen in de afgelopen maand. Momenteel wordt de asset verhandelt op $6,71. Voor de holders van LRC is het beduidend minder. Het native token van de op de layer-2 gebaseerde crypto-exchange Loopring heeft een verlies geleden van ruim 16%. Het huidige prijsniveau van LRC is gelijk aan hetzelfde niveau als in november 2021. De afgelopen maand verloor LRC meer dan 58% van zijn waarde en wordt momenteel verhandelt voor een prijs van $0,96. Het native token van Near Protocol, NEAR, heeft eveneens een slechte dag met een verlies van ruim 14%. De huidige waarde is gelijk aan $14,06.

SCRT prijs analyse
Bron: TradingView

DeFi-tokens zijn vandaag het zwaarst getroffen door de crash met sterke verliezen van AAVE en Chainlink (LINK). Aave daalde met maar liefst 14% naar een prijs van $182 en LINK verloor bijna 15%. LINK wordt momenteel verhandelt voor een prijs van $18,88.

Ondertussen is Bitcoin in dezelfde periode met 9% gedaald en sinds het begin van het jaar met 20% en wordt het op het moment van schrijven verhandeld op $ 38.190. Ethereum wisselt van eigenaar rond $ 2.779, een daling van 8,5% over de dag. De laatste keer dat de op een na grootste cryptocurrency van de industrie op deze niveaus werd verhandeld, was begin oktober vorig jaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN