Bitcoin nieuws

Bitcoin koers maakt zich klaar voor een trendomkering, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist, bekend als Smart Contracter op Twitter, gaf recentelijk aan zijn ruim 200.000 volgers aan dat hij optimistisch over Bitcoin (BTC), zelfs nu de prijs van de koningsmunt weinig actie laat zien.

De crypto-analist en -handelaar, die veel naamsbekendheid gekregen heeft nadat hij in 2018 de bodem van de Bitcoin koers correct voorspelde, gaf tevens aan dat de Bitcoin koers een bullish omkeringspatroon aan het vormen is dat bekend staat als het swing failure-patroon.

Een swing failure-patroon treedt op wanneer de prijs geen nieuw dieptepunt bereikt in een neerwaartse trend of er niet in slaagt een nieuw hoogtepunt te bereiken in een opwaartse trend, wat een trendomkering aangeeft.

Tevens gaf Smart Contracter aan dat de Bitcoin Fear & Greed Index, een sentimentindicator met waarden van 0 tot 100, dagenlang in het onderste regionen is gebleven, wat duidt op extreme angst.

Volgens de cryptohandelaar zou Bitcoin de bodem hebben bereikt, aangezien het op 18 januari boven de $41.000 is gebleven. Dit zou een trendomkering teweeg kunnen brengen. Hij tweette het volgende:

“Er wordt een mooi bullish Swing Failure-patroon gevormd op structurele ondersteuning/0.618 [Fibonnaci-niveau] voor Bitcoin, en we bevinden ons al bijna 3 weken achter elkaar in extreem angstgebied.

Ik denk dat als [de] dagelijkse candle op 18 januari 2021 ongeveer boven de $41.000 in sluit, [de] bodem is bereikt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN