Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers bullish. $46.000 binnen handbereik!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers is 42% gedaald vanaf de all time high tot aan de recent gezette bodem. Historisch gezien weten we dat dergelijke diepe dalingen vaak een indicatie zijn dat de bodem is gezet of dichtbij is. Uiteraard is dit geen garantie, maar het is wel een gegeven waardoor je kan concluderen dat nu nog naar shorts kijken wellicht niet de meest voor de hand liggende optie is. Vandaag weer een nieuwe Bitcoin koersupdate waarin we laten zien wat op dit moment de meest voor de hand liggende scenario’s zijn. Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is er maar één ding echt belangrijk en dat is dat de Bitcoin koers macro wise een higher high heeft neergezet. Dus zo lang we geen wekelijkse candleclose krijgen onder de $31.748 hoeven we ons over een macro downtrend niet echt zorgen te maken en kunnen we de huidige downtrend eerder zien als een tussentijdse correctie.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek lijkt de Bitcoin koers een aardige dagelijkse candle neer te zetten, maar ik wil hier niet teveel conclusie uit gaan trekken zo lang de dagelijkse candleclose nog niet gesloten is. Mochten we een sterke dagelijkse candleclose neerzetten kunnen we ons waarschijnlijk gaan opmaken voor meer upside richting $44.500, $46.208 en mogelijk zelfs de $51.936.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we een tijdsframe lager gaan kijken op de 4-uur-grafiek zien we dat de Bitcoin koers vooralsnog in een range beweegt. Zo lang we daarin bewegen dienen we de range ook te respecteren. De bovenkant van de range bevindt zich op $43.581 en de onderkant van de range op $40.604. Daarnaast hebben we rond de range high ook nog een supply liggen, op de $43.482-$43.902. Als we hier een 4-uur-candleclose boven weten te krijgen is de kans dat we richting de $46.000 gaan bewegen zeer groot. Als we hier gaan afwijzen kunnen we een terugtest verwachten richting mogelijk de $42.092 (midden van de range).

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er op de korte termijn helemaal niet gek uit, maar zou dus een tijdje kunnen gaan consolideren onder de huidige resistance, om vanuit daar de stijging omhoog te gaan maken richting de $46.000 en mogelijk zelfs hogere prijzen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN