Dogecoin

Kan Dogecoin de weg omhoog inslaan?

De verwachting is dat de volatiliteit van Dogecoin (DOGE) hoog zal blijven. DOGE vertoont momenteel enorme tekenen van zwakte en staat zelfs op het punt om cruciale support-levels te doorbreken. Als deze support-levels breken, dan zal de meme-coin een lager support-level testen.

De prijsactie van DOGE op het moment wijst op een sterke downtrend. Het kan daarom riskant zijn om in te stappen, vanwege het uitblijven van tekenen van herstel. DOGE werd afgewezen op $0,2 en heeft momenteel een nieuw support-level gevonden op $0,16. De prijs van DOGE is recentelijk zelfs voor een korte periode onder dit support-level geweest. Vanwege het bearish marktsentiment, is een herstelbeweging een mogelijkheid, maar wordt dit niet verwacht.

Een halve week geleden was er wel een sterke prijsactie naar boven geweest. Dit kwam doordat Elon Musk betalingen in Dogecoin accepteerde voor een deel van de merchandise van Tesla. De verwachting was dat het bullish momentum langer zou aanhouden, maar inmiddels is de prijs terug op het niveau voor de aankondiging. Er wordt daarnaast gevreesd voor beweging die de prijs verder doet dalen.

Doge prijs analyse
Bron: TradingView

Toch zijn niet alle signalen bearish. De prijs wordt namelijk verhandeld binnen een descending wedge patroon. Dit patroon heeft de meeste kans om een omhooggaande beweging in te slaan. Mocht deze beweging uitblijven, dan is de verwachting dat de prijs van DOGE zal teruggaan naar $0,15 en daarna naar $0,14.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN