FIDE Algorand

Deze Altcoin wordt de ‘Google’ van de crypto, volgens SkyBridge Capital-oprichter Anthony Scaramucci

SkyBridge Capital oprichter Anthony Scaramucci zegt dat Algorand (ALGO) belangrijke concurrenten in de crypto-industrie zal uitdagen, net zoals Google dat deed in de begindagen van het internet.

In een nieuw interview met Digital Asset News zegt Scaramucci dat hij zwaar investeert in ALGO omdat hij denkt dat het veel van zijn concurrenten zal vervangen.

In het interview vertelde hij:

“Ik heb op dit moment een kwart miljard dollar in Algorand. Ik denk dat Algorand de Google zal worden.

Toen we jong waren, logden jij en ik in op het internet met AltaVista. We gebruikten Lycos, America Online – zelfs Prodigy, als u zich dat kunt herinneren. In 1998 kwam er een bedrijf dat Google heette en de mensen zeiden: ‘Waarom heb ik dat in godsnaam nodig? Ik heb al die andere instrumenten om op het internet te komen,’ en dan zeggen mensen, ‘Nou, weet je het is sneller. Het heeft machine learning, de algoritmen zijn meer verspreid. Het gaat leiden tot betere resultaten,’ en zie, Google overtrof iedereen, en ik denk dat dat ook gaat gebeuren met Algorand.”

Algorand is een proof-of-stake blockchain die ontwikkelaars in staat stelt om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen voor financiële diensten. Het smart contract platform is een Ethereum (ETH) uitdager die als doel heeft de transactiesnelheid te versnellen tegen lagere kosten.

Hij concludeerde met:

“Ik denk dat uiteindelijk wanneer de grote ondernemingen de tokenization-kant van de markt opgaan en ze beginnen te werken in de wereld van DeFi , ze iets nodig zullen hebben dat schaalbaar is zoals Algorand, veilig zoals Algorand en uiteindelijk gedecentraliseerd, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over grillige inflatie-deflatie van wat het is dat ze gebruiken als een vorm van uitwisseling van waarde.

Algorand is voor mij de toekomst. Het zal alleen meer en meer mensen vragen om diepgaand onderzoek te doen en de beslissing te nemen om ervoor te kiezen.”

In een interview op CNBC’s Halftime Report in december zei Scaramucci dat Algorand mogelijk Ethereum kan flippen, het toonaangevende smart contract platform van vandaag.

Op het moment van schrijven wordt ALGO verhandeld op $1,38.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN