Ripple rechtszaak

Bitcoin ziet er goed uit, maar XRP kan snel de spotlight nemen, aldus top crypto-analist

Een nauwlettend gevolgde crypto-analist zegt dat XRP klaar kan zijn om de show te stelen nadat het sterke ondersteuning op macro-niveau heeft gehouden tijdens de laatste pullback in de hele markt.

De pseudonieme strateeg bekend als Credible Crypto vertelt zijn 295.000 volgers dat Bitcoin (BTC) er geweldig uitziet en geen echte tests zal tegenkomen tot de grens van $45.000, wat ongeveer $3.000 boven de huidige prijs van BTC ligt.

“BTC ziet er hier geweldig uit. Niet veel in termen van weerstand tot $45.000+. Verwacht over de hele linie upside in de komende dagen, zolang de groene regio wordt vastgehouden (wat ik verwacht dat zal gebeuren).”

Image
Bron: Credible Crypto/Twitter


De analist zegt vervolgens dat XRP zich sterker heeft staande gehouden dan de leidende crypto asset op basis van market cap en klaar zou kunnen zijn om eindelijk omhoog te schieten.

“Terwijl BTC onlangs onze wick lows op $42.000 veegde en Ethereum nog verder onder zijn eigen dumpt, heeft XRP zich ongelooflijk goed staande gehouden door deze correctie en is niet in de buurt van zijn eigen wick lows gekomen. De weg van de minste weerstand lijkt omhoog te zijn. Alle ogen kunnen binnenkort op XRP gericht zijn.”

Image
Bron: Credible Crypto/Twitter


In augustus van vorig jaar zei Credible dat hij verwachtte dat XRP de bullmarkt ergens tussen $20 en $30 zou afsluiten, en hij zegt dat dat doel nog steeds geldt. De analist zegt dat de huidige prijzen kunnen dienen als het startpunt voor een parabolische uptrend, gezien het feit dat XRP-bears hun overtuiging lijken te beginnen te verliezen.

Hij concludeerde met:

“Mijn verwachting is dat we omhoog gaan. De weg van de minste weerstand is een manier om te zeggen dat verkopers uitgeput lijken en de markt lijkt te denken dat XRP hier een betere koop is dan een verkoop, vandaar dat de prijs omhoog zou moeten gaan.”

Daarnaast maakt Ripple ook grote stappen in de rechtszaak tegen de SEC en naar verwachting zal deze zaak in Q1 dit jaar een uitspraak krijgen. Dit kan heel positief uitpakken voor XRP, wanneer ze deze winnen. Kortom het ziet er zowel technisch als fundamenteel interessant uit voor XRP.

XRP wisselt op het moment van schrijven $0,777 om, een stijging van 7% ten opzichte van zijn zevendaagse dieptepunt van $0,724

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN