Altcoins

Fantom en een Ethereum concurrent streven naar nieuwe all time highs aldus analist

Een populaire crypto analist en trader geeft een bullish voorspelling voor de native tokens van twee smart contract-enabled blockchains.

De crypto-analist bekend onder de pseudonieme naam Smart Contracter vertelt zijn 201.800 Twitter-volgers dat de native tokens van blockchain-platforms Harmony (ONE) en Fantom (FTM) zich richten op het bereiken van nieuwe recordhoogtes.

Smart Contracter zegt ook dat de native tokens van layer-1 blockchains zich in een bullish fase bevinden. Layer-1 blockchains zijn standalone blockchain protocollen zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Harmony en Fantom.

“Het lijkt erop dat ONE en FTM beide gokken op een all-time high, welke dip.

Het layer-1 seizoen is springlevend.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


De populaire crypto analist en trader voegt eraan toe dat in Fantom’s gedecentraliseerde financiën (DeFi) ecosysteem, de Total Value Locked (TVL) uren verwijderd zou kunnen zijn van het overtreffen van de TVL op het Solana (SOL) DeFi ecosysteem.

“FTM Total Value Locked is waarschijnlijk slechts 24 uur verwijderd van het omdraaien van SOL Total Value Locked op dit moment.”


Image
Bron: Smart Contracter/Twitter


Volgens Smart Contracter hebben de top crypto activa in het Fantom ecosysteem zoals Spookyswap (BOO) een correctie ondergaan en zitten ze nu op aantrekkelijke instappunten.

“Enkele fatsoenlijke pullbacks op FTM-ecosysteem topmunten. Als je zat te wachten op pullbacks, tijd om je slag te slaan naar mijn mening.

GEIST, TAROT, SPIRIT, BOO, SCREAM.”

De populaire crypto-analist zegt ook dat bijna alle native tokens van layer-1 blockchains betere rendementen hebben geboekt dan SOL sinds 17 november van 2021.

“Bijna elke layer-1 outperformed SOL vanaf deze dag [17 november 2021].”

Op 17 november van 2021 tweette Smart Contracter dat hij SOL had verkocht en voorspelde dat Terra (LUNA), FTM en Avalanche (AVAX) meer opwaarts potentieel bezaten.

“Ik laat mijn baby SOL nu gaan.

Ik heb deze baby van obscuriteit naar de top 5 gereden.

Ik denk nog steeds dat er genoeg upside over is. Maar in termen van procentuele winsten, zijn er gewoon betere layer-1 paarden om hier te steunen zoals LUNA, FTM, AVAX et al.”

Kortom, Smart Contracter verteld dat hij veel upside ziet in layer-1 projecten zoals Fantom en Harmony. Ze laten ongekende kracht zien met de correctie in de cryptomarkt afgelopen weken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN