Cardano

Cardano kan eindelijk de bullmarkt betreden, aldus analist

Door de jaren heen zijn er verschillende smart contract-platforms gelanceerd, die allemaal de concurrentie aan hopen te gaan met Ethereum (ETH). In het afgelopen jaar hebben verschillende zogenaamde ‘Ethereum killers’ een opmars gemaakt en zijn flink gestegen. Zo zijn Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT), Terra (LUNA) en Solana (SOL) allemaal mooie runs gezien. Het is echter opvallend stil geweest bij één van de meest veelbelovende Ethereum-concurrenten van de afgelopen jaren, Cardano (ADA). Een bepaalde analist denkt echter dat hier verandering in kan komen.

De bekende cyptocurrency-analist Jason Pizzino vertelde in een recente video op zijn YouTube-kanaal, die ruim 250.000 abonnees heeft, dat de op zeven na grootste cryptocurrency het bull-gebied zou kunnen betreden wanneer het het prijsniveau van $1,40 weet te overschrijden. Hij zei het volgende:

“Dit is het gebied dat we willen zien dat ADA een bereik heeft dat overeenkomt met het vorige ‘up’-bereik. Het is eigenlijk kijken naar cogs in een markt.

We willen dat de markt op zijn minst de opwaartse reeksen bereikt of uitbreidt die het heeft gedaan in de neerwaartse trend, zodat u een idee krijgt van wat het slimme geld doet.

Je kunt zien dat meer mensen kopen, de assortimenten nemen toe, daarom zou je bijna kunnen aannemen of je kunt ervan uitgaan dat de markt vanaf dat punt zou moeten stijgen omdat de kracht terugkomt in de markt.

Je krijgt langere ‘up’-bereiken en dus ligt de prijs voor ADA ten opzichte van de Amerikaanse dollar nu op ongeveer $1,40.”

De handelaar zei verder dat hij ernaar uitkijkt dat de Cardano koers boven $1,60 stijgt, maar hij waarschuwt tegelijkertijd dat de altcoin op de weg naar boven ook op korte termijn kan dalen. Hij zei het volgende:

“Het komt in de buurt van ons niveau van 50%, dat op $1,60 staat en vervolgens de top die werd ingezet voordat deze crashte, die rond de $1,64 ligt. Er zijn veel van deze kleine niveaus op weg naar boven die mogelijk kleine omkeringen op korte termijn zullen opleveren. Als dat gebeurt, kun je er redelijk tevreden mee zijn dat de markt nog steeds sterk is, op voorwaarde dat de dieptepunten niet doorbreken […]

Dus, vat die cijfers voor ADA samen, op het Amerikaanse dollar-paar, het eerste niveau is ongeveer $1,40, en om het mooi en simpel te houden, wil ik dat het boven de $1,60 gaat, idealiter $1,64.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN