Polkadot koers

Polygon (MATIC) gaat EIP-1559 ook implementeren!

Ethereum’s layer-2-schaalbaarheidsoplossing Polygon (MATIC) bereidt zich om volgende week een grote upgrade te integreren. Volgens de recente aankondiging van Polygonscan activeert de Polygon-blockchain de London hardfork of EIP-1559 in 5 dagen op dinsdag 18 januari, zodra blok 23.850.000 is gevalideerd. De officiële aankondiging luidde als volgt:

“Na de succesvolle EIP-1559-upgrade op Mumbai Testnet vorig jaar, is de langverwachte London hardfork op mainnet er! EIP-1559 en gerelateerde EIP’s worden op 18 januari rond 3 AM ET / 8 AM UTC op het mainnet geactiveerd.”

In navolging van zijn grotere broer Ethereum, zal het Polygon-netwerk ook het EIP-1559-mechanisme voor het verbranden van tokens implementeren. Het verbrandingsmechanisme verwijdert de MATIC-tokens uit de circulatie, waardoor de gebruikers beter zicht krijgen op de vergoedingen.

Polygon heeft momenteel een vaste voorraad van 10 miljard MATIC-tokens. Elke vermindering van het aantal tokens zal dus resulteren in een algemeen deflatoir effect. Verder wordt, na overleg met Binance, MATIC BEP2 stopgezet. Dus de 150 miljoen BEP2 MATIC die als liquiditeit op de Binance Smart Chain (BSC) wordt geleverd, worden omgeruild voor ERC-20. De Polygon-aankondiging merkte verder het volgende op:

“Als u als gebruiker MATIC op Ethereum, Polygon PoS-keten of BSC of op Binance houdt, is er geen actie vereist. Als je BEP2 MATIC bezit, verplaats ze dan naar Binance en trek MATIC terug op Ethereum, Polygon of BSC. Alle BEP2 MATIC worden gebrand wanneer alle gebruikers klaar zijn met swappen.”

Als gevolg van dit grote nieuws, kan de MATIC koers een flinke boost gaan krijgen. Daarnaast ziet MATIC er ook goed uit in de grafieken, zoals onze analist Sjoerd in zijn recente video opmerkte. Bekijk de volledige analyse hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN