Blockport Nieuws

BitMEX mede-oprichter Arthur Hayes geeft waarschuwing af voor altcoins

Arthur Hayes, voormalig CEO van crypto exchange van BitMEX, geeft een waarschuwing af aan beleggers en zegt dat alle crypto-activa apart van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) rampzalige verliezen zouden kunnen zien.

In een nieuw artikel zegt Hayes dat als BTC en ETH in de komende maanden onder $30.000 en $2.000 duiken, hij zou overwegen om al zijn andere crypto-activa te dumpen, omdat ze verbijsterende verliezen zouden kunnen zien.

“Als ik geloof dat Bitcoin onder de $30.000 kan handelen en Ethereum onder de $2.000 in een tijdshorizon van drie tot zes maanden, dan zal ik al mijn sh*tcoins dumpen. Dat komt omdat Bitcoin en Ethereum de munten van de hoogste kwaliteit zijn, en ze zullen minder dalen dan al hun nog te bewijzen concurrenten.

Alle specifieke toepassingen die gebruik maken van de Bitcoin of Ether blockchain zullen ook zwaartekracht ervaren van meer dan 9,8m/s. Deze sh*tcoins zouden 75% tot 90% kunnen dalen in een echte crypto risk-off omgeving.”

Hayes zegt ook dat als BTC en ETH onder hun eerdere bull market highs corrigeren, hij vraagtekens zou gaan zetten bij de waarde van de twee grootste crypto-activa.

“Als Bitcoin handelt op of onder de 20.000 dollar of Ether handelt op of onder de 1.400 dollar, dan zal ik me gaan afvragen of deze crypto’s hun waarde kunnen behouden.

Die twee niveaus waren de vorige all-time highs tijdens de bull markt van 2017. Maar dat is de fiatprijs, als olie weer negatief wordt, wat maakt het dan uit als de benchmark crypto’s minder fiateenheden opbrengen?”

Kortom, Arthur Hayes is het vertrouwen in de markt kwijt, en ziet de markt niet terug om hoog gaan. Daarentegen zijn er genoeg analisten die er anders naar kijken. Volgens hun volgen we nog steeds goed het Stock to Flow model en is de bullcycle nog niet voorbij. Er zal volgens hun nog een nieuwe ATH worden neergezet.

BTC wisselt op het moment van schrijven van hand op $42.014, een daling van 20,98% ten opzichte van de 30-daagse piek van $50.830, terwijl ETH wordt verhandeld op $3.134, een daling van 35% ten opzichte van de 30-daagse piek van $4.179.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN