Ethereum whales

Terwijl de markt bearish is zijn de whales aan het accumuleren

Sommige van ‘s werelds grootste Ethereum (ETH) whales zijn honderden miljoenen dollars aan altcoins aan het oppikken terwijl de digitale activa-industrie een wijdverspreide pullback ervaart.

Volgens whale-surveying robot WhaleStats, zijn Ethereum whales momenteel layer-2 ETH oplossing Polygon (MATIC), crypto exchange FTX Token (FTT), oracle netwerk Chainlink (LINK), gedecentraliseerd financieel protocol Aave (AAVE), en non-fungible token marktplaats Enjin Coin (ENJ) aan het accumuleren.

De 557e grootste walvis spendeerde iets meer dan $36,5 miljoen aan 1.049.990 FTX-tokens en $8,8 miljoen aan 4.250.000 MATIC. De diepbetaalde investeerder kocht ook 17.893 AAVE voor $3,6 miljoen en 61.401 LINK voor ongeveer $1,5 miljoen, volgens WhaleStats.

WhaleStats ontdekte ook dat de op drie na grootste ETH whale op de aarde, bekend als Light, 624.989 ENJ kocht ter waarde van ongeveer $1,5 miljoen op het moment van schrijven.

Een andere trend onder de whales, gevonden tijdens de laatste terugval in de cryptomarkt, is hun aankoop van dollar-gekoppelde stablecoins en gaming altcoins.

Volgens een lijst samengesteld door WhaleStats, zijn de top tien gekochte tokens door ETH walvissen in de afgelopen 24 uur top altcoin ETH, Stablecoins USD Coin (USDC) en Tether (USDT), LINK, MATIC, Wrapped Bitcoin (WBTC), play-to-earn gaming token Yield Guild Games (YGG), crypto exchange MXC Foundation (MCX), ENJ, en gaming altcoin Gala Games (GALA).

De grootste tokenhoeveelheden gekocht door de walvissen waren USDC en USDT, met respectievelijk 77.952 en 64.077 munten.

Image
Bron: Whalestats

Kortom, terwijl de kleine investeerders momenteel hun coins aan het verkopen zijn doordat er ongelofelijk veel fear in de markt is, maken de whales hier goed gebruik van en zijn ze aan het accumuleren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN