Crypto whales voorspellen dat nu verkopen een fout is

Voorspellingen over de toekomst van Bitcoin (BTC) en de cryptomarkten stromen binnen van topbeleggers nu BTC onder de 42.000 dollar schommelt.

Een populaire whale en handelaar die onder de naam Light gaat, zegt dat hij gelooft dat Bitcoin een bodem heeft bereikt, en dat handelaren die op de huidige niveaus verkopen een fout maken.

Light vertelt zijn volgers:

“Mensen capituleren echt in een van de meest gestapelde biedingen die ik ooit heb gezien, en in belangrijke steun. Emotioneel. Zal binnenkort worden afgestraft denk ik.”

Bron: Light/Twitter

De walvis wijst ook op een historisch niveau van steun voor Bitcoin om zijn zaak te benadrukken dat BTC mogelijk een bodem heeft bereikt.

Hij voegde toe:

“Hou er niet echt van om in bepalende termen te spreken, maar als je hier hebt verkocht denk ik dat je net de bodem hebt verkocht.”

Bron: Light/Twitter

Kyle Davies, de mede-oprichter van crypto-investeringsfirma Three Arrows Capital, deelt hetzelfde sentiment.

“Ik heb drie weken gemediteerd, geen Twitter, alleen gebed. Ik heb de toekomst gezien. En daar hoort niet bij dat Bitcoin sterft.

Herrijs als een phoenix uit de as, de BTC bodem is binnen.”

Collega Three Arrows Capital oprichter, Zhu Su, is ook bullish.

Hij vertelt:

“Als je BTC verkoopt op 2x eerdere all-time highs over vier jaar ga dan gewoon terug naar het ondermaats presteren van de SPX elk jaar en laat de rest van ons met rust.”

En nadat hij waarschuwde dat BTC wel eens tot 38.000 dollar zou kunnen dalen, stuurt crypto-beleggingsgoeroe Mike Novogratz een eenvoudige boodschap.

Natuurlijk roepen niet alle analisten om een ommekeer.

Na het nauwkeurig voorspellen van het begin van de bearmarkt voor Bitcoin in 2018, waarschuwt veteraanhandelaar Peter Brandt dat BTC zojuist zijn parabolische trend heeft geschonden – hoewel hij geen harde voorspelling doet over wat er nu gaat komen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!