Binance opnamelimiet

Exchange Token stijgt 28% na aankondiging van 8-cijferige investering door crypto gigant Binance

Een exchange altcoin geniet van grote intraday winsten na een omvangrijke lange termijn investering van crypto gigant Binance.

Vandaag kondigde Binance Labs een investering van $12.000.000 aan in het WOO Network (WOO).

“Binance Labs heeft $12 miljoen geïnvesteerd in WOO Network nu de twee partijen hun langdurige relatie uitbreiden.

De investering zal de snelle expansie van WOO Network ondersteunen door middel van talentacquisitie, onderzoek en ontwikkeling, en de ontwikkeling van nieuwe gedecentraliseerde producten.”

De achtcijferige investering van Binance Lab in de liquiditeitsverschaffer volgt op WOO’s fondsenwervingsronde van $30.000.000 in november 2021.

“WOO Network’s Series A+ fondsenwervingsronde komt op de hielen van hun $30m Series A aangekondigd in november, aangevoerd door strategische partners zoals Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures, Gate Ventures, QCP Capital, Crypto.com Capital, Avalanche, en BitTorrent.”

WOO Network (WOO), opgericht door het team achter de Kronos Blockchain, is een gedecentraliseerde Fintech startup met ingebouwde deflatiemaatregelen die als doel heeft om zero-fee cryptocurrency transacties naar crypto handel te brengen.

Volgens de verklaring van Binance biedt het WOO Network “actieve liquiditeit aan 40+ instellingen, beurzen, handelsteams, wallets en gedecentraliseerde applicaties.”

WOO, het eigen ERC-20 utility token van het netwerk, wordt gebruikt voor staking en kortingen op transactiekosten.

WOO genoot van een prijssprong van ongeveer 28% in reactie op de aankondiging van de miljoeneninvestering, met een sprong van $0,91 naar een 24-uurs hoogtepunt van $1,17.

WOO is sindsdien gecorrigeerd en wordt momenteel verhandeld op $1,13, een stijging van 21,22% in de afgelopen 24 uur.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN