Blockchain

Voormalig First Lady Melania Trump feliciteert Bitcoin met 13e verjaardag

Melania Trump is de nieuwste beroemdheid die zich verdiept in NFT’s en cryptocurrency-gerelateerde posts maakt op sociale media.

Kort nadat ze vorige maand haar eigen nonfungible token (NFT) project lanceerde, gaf voormalig First Lady van de Verenigde Staten Melania Trump op Twitter een shout-out aan Bitcoin (BTC).

Op maandag wenste Melania Bitcoin een gelukkige verjaardag. ‘s Werelds grootste cryptocurrency vierde zijn 13e verjaardag die dag.

De voormalige First Lady zei:

“Er wordt algemeen gemeld dat de marktkapitalisatie van Bitcoin meer dan 1 biljoen dollar bedraagt.”

Op het moment van schrijven ligt de marktkapitalisatie van BTC iets boven de 880 miljard dollar, volgens gegevens van CoinGecko. De laatste keer dat de marktwaarde boven de $1 biljoen uitkwam was begin december vorig jaar.

De post heeft op het moment van schrijven meer dan 30.000 likes en meer dan 8.000 retweets vergaard.

Veel mensen in de cryptocurrency-gemeenschap, waaronder Morgan Creek Digital mede-oprichter Anthony Pompliano, suggereerden vervolgens dat mevrouw Trump een “Bitcoiner” zou kunnen zijn of betrokken zou kunnen zijn bij de BTC-industrie.

Anderen wezen op belangrijke anti-Bitcoin opmerkingen gemaakt door de echtgenoot van mevrouw Trump, de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, die de Bitcoin de afgelopen jaren herhaaldelijk heeft afgekraakt, door het een zwendel te noemen en te stellen dat het gebaseerd is op “dunne lucht”.

Een waarnemer merkte op twitter op:

“Dit is een vrij cryptische scheidingsaankondiging, profesioneel.”

De voormalige First Lady kondigde haar NFT-platform medio december 2021 officieel aan, door haar eerste digitale collectible te droppen genaamd “Melania’s Vision.” Volgens Melania’s officiële website werd de NFT-verkoop uitgevoerd op de Solana-blockchain, waarbij de veiling op vrijdag eindigde.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN