Altseason

Analist verwacht grote stijgingen van deze 5 altcoins

Nauwlettend gevolgd cryptostrateeg en handelaar Michaël van de Poppe noemt vijf altcoins, waaronder smart contract platform Solana (SOL), die volgens hem de potentie hebben om dit jaar enorme winsten te maken.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Van de Poppe zijn 159.000 YouTube-abonnees dat layer-1 altcoins zoals Solana en Avalanche (AVAX) een “massaal” 2021 hadden, en hij verwacht dat de cryptosector in 2022 zal blijven groeien.

” Enkele voorbeelden van 2021 layer-1s die het geweldig hebben gedaan, bijvoorbeeld, Solana kwam van een paar dollar en liep naar $240.

AVAX was een soortgelijke die het absoluut geweldig heeft gedaan, waarin het ook van een paar dollar kwam en begon te versnellen richting $140.

Dus layer-1s zijn degenen die je in je portefeuille zou moeten opnemen als je een zeer gebalanceerde portefeuille wilt hebben en het resultaat wilt genereren dat je wilt krijgen.”

Een andere altcoin op het lijstje van de handelaar is het gedecentraliseerde parallelle blockchainnetwerk Cosmos (ATOM). Volgens Van de Poppe maakt Cosmos zich op voor een rally nu het hogere highs en hogere lows blijft noteren.

“Er zijn ook meer altcoins of layer-1s die uit je portfolio zouden moeten bestaan, waarvan de eerste zeker ATOM is, die zich momenteel klaarmaakt voor een nieuwe run die plaats gaat vinden.

Als ik naar de grafiek van Cosmos kijk, als ik er fundamenteel naar kijk, denk ik dat Cosmos zeker staat te popelen om een run op gang te brengen.”

Next up is interoperabele blockchain Polkadot (DOT), waarvan Van de Poppe zegt dat het nog steeds bullish is voor de lange termijn, ondanks de corrigerende beweging vanaf de all-time high van $55.

“Hetzelfde geldt voor Polkadot. Het heeft hier een zeer zware correctieve beweging gezien, maar we maken nog steeds hogere highs en hogere lows.”

Een andere crypto-sector die Van de Poppe in de gaten houdt is decentralized finance (DeFi), en een altcoin waar hij bullish op is, is Curve DAO Token (CRV), het governance token van stablecoin-focused decentralized exchange Curve Finance.

“CRV is momenteel aan het ontwaken en die gaat nog steeds blijven bewegen. 2021 was een verschrikkelijk jaar voor DeFi. 2022 wordt hoogstwaarschijnlijk een geweldig jaar voor DeFi.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN